Gulaş
Postat de diaconta
Uleiul l-am pus în vasul în care urmeaza sa pregatesc gulaşul. Am pus apoi ceapa taiata marunt sa se caleasca putin. Am luat de pe foc,am adaugat boiaua si carnea taiata cubulete....
Citeste continuareaNumele d'Asburgo face referire la Massimiliano d'Asburgo, fratele celui mai faimos imperator Francesco Giuseppe. Quenelles insa este un termen francez ce inseamna carne tocata (maruntita) pentru umplutura...deci ca atare chiftea.
Ingrediente
Mod de preparareCartofii ii curatam de coaja,ii spalam,ii taiem in cuburi de marime potrivita si ii punem la fiert in apa rece cu sare. Cand cartofii au fiert,ii scurgem de apa si ii punem intr-un bol. Pasam cartofii ( ca pentru piure ) amestecand cu un ou ,faina si putina sare dupa gust.Amestecam bine ingredientele. Separat spalam patrunjelul,eliminam apa cu un servet de hartie si il tocam fin. Calim pancetta in putin ulei,adaugam patrunjelul,boia, piper ( dupa gust) si amestecam cu o lingura de lemn. Impartim compozitia de cartofi in mai multe bile.In mijlocul fiecareia punem pancetta. Ungem bine un vas pentru cuptor cu unt .Asezam bilele de cartofi umplute una langa cealalta. Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 20-25 minute. Intre timp mixam spuma cele doua oua ramase ,adaugam sare si putin cate putin adaugam smantana.Amestecam bine . Scoatem tava din cuptor,punem compozitia de oua cu smantana si dam vasul din nou la cuptor pentru 10-15 minute. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quenelles D'Asburgo" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de diaconta
Uleiul l-am pus în vasul în care urmeaza sa pregatesc gulaşul. Am pus apoi ceapa taiata marunt sa se caleasca putin. Am luat de pe foc,am adaugat boiaua si carnea taiata cubulete....
Citeste continuareaPostat de reisnaor_2006
Preparam compozitia pentru perisoare amestecand carnea tocata, ceapa bine maruntita, orezul, ouale, verdeata tocata, piper si sare. Amestecam bine sa se omogenizeze si o lasam 15 minute sa stea...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|