Quiche Lorraine

Postat de mimmi in Pui
5 Mar 2012 | 5600 vizualizari
Quiche Lorraine

Ingrediente

  • Ingrediente crusta :
  • 250 g faina alba,
  • 130 g unt,
  • 1 galbenus de ou,
  • un praf de sare,
  • Umplutura:
  • 3 oua,
  • 200 g iaurt Nutriday ,
  • 200 g cascaval,
  • 100 g muschi file,
  • 150 g piept de pui,
  • un praf de sare si piper,
  • 1 ceapa  alba,
  • busuioc

Mod de preparare

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus . Punem aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.

Pieptul de pui il taiem cubulete sau felii si il calim intr-io lingura de ulei. Ceapa se taie julienne, razalim cascavalul, muschiul file il taiem cubulete. Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu iaurtul si cascavalul, condimentam cu sare si piper.

Intindem aluatul intr-o tava cu pereti detasabili si dam tava la cuptor pentru 10-15 minute. Peste aluat intindem 1/2 din ceapa, carnea, peste carne adaugam restul de ceapa iar pe deasupra adaugam compozitia cu iaurt.  Presaram putin busuioc si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute dupa care o putem servi .

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Quiche Lorraine-„plăcintă-deschisă” cu smântână

Postat de Zamfira

Quiche Lorraine-„plăcintă-deschisă” cu smântână

Pregatirea aluatului Framantam faina cu untul foarte rece si adaugam putina sare. Adaugam 2 oua intregi si 50 ml apa foarte rece. Tapetam cu grasime si faina o tava de tarta sau o forma...

Citeste continuarea

Aperitiv Quiche Lorraine

Postat de Anett

Aperitiv Quiche Lorraine

In primul rand, pregatim aluatul, amestecam faina, untul si un ou intr-un bol, adaugam sare, piper si oregano dupa gust. Nu trebuie framantat prea mult, formam o biluta si punem in frigider pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2012, 19:13
sunt prima cred ca nu trebuie sa astept mult
la 05.03.2012, 19:14
prima servita
la 05.03.2012, 19:18
mi-ai luat-o inainte iri...mie imi aparea ca sunt prima
la 05.03.2012, 19:52
imi place ce a iesit!!!
la 05.03.2012, 20:19
buna buna

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking