Rasol alb de manzat cu legume la cuptor

Postat de silvi0ara in Vita
29 Noi 2010 | 19464 vizualizari
Rasol alb de manzat cu legume la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg rasol alb de manzat
  • 150ml vin rosu
  • 100ml apa
  • condiment-cimbru,oregano,piper,boia dulce,sare
  • 1 lingurita mustar pudra
  • 2 linguri ulei
  • Pentru legume:
  • 1 fir praz
  • 1 vamata mai micuta
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia rosu
  • 6 ciuperci proaspete
  • ½ telina radacina
  • 100ml vin alb
  • 100ml apa
  • sare si piper

 

Mod de preparare

Carnea se spala si se curata de eventulalele pieliti,apoi o punem intr-un vas si deasupra adaugam uleiul si toate condimentele si frecam bine carnea cu ele.Luam o punga pentru gatit la cuptor si punem carnea,apoi adaugam apa si vinul,legam punga la gura,facem cateva gauri sa iasa aburul,punem punga intr-un vas si bagam la cuptorul incins pentru 1 ora.Puteti incerca carnea daca s-a facut cu ajutorul unui bat pentru frigarui,daca mai este nevoie o mai lasati la cuptor pana este gata.

Legumele:

Prazul se curata si se spala apoi il taiem in bucati,morcovul il taiem rondele,ciupercile le taiem in patru,ardeiul patrare mai mari,iar telina cuburi.Le punem pe toate intr-un vas de yena,condimentam dupa gust,adaugam apa si vinul si le dam la cuptor pentru 20 de minute.Intre timp pregatim vanata,o curatam,o taien cuburi si o lasam in apa cu sare pentru 10-15 minute.Se scoate se scurgebine de apa si o prajim in ulei pana se aureste frumos,apoi o adaugam alaturi de celelate legume,le mai lasa 10-15 minute la cuptor si sunt gata de servit alaturi de rasolul alb de manzat.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de manzat cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de vitel in sos de rosii ca la mama acasa

Postat de timea

Tocanita de vitel in sos de rosii ca la mama acasa

Preparare Tocanita de vitel in sos de rosii ca la mama acasa  Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt si o punem la calit intr-un vas in care am incalzit putin uleiul.  Adaugam...

Citeste continuarea

Muschi de vita marinat la gratar

Postat de mihaelar63

Muschi de vita marinat la gratar

Carnea de vita se feliaza in felii de 2 cm grosime. Curatati si tocati marunt usturoiul. Se  sacondimenteaza carnea cu sare si piper. Se pun feliile de vita intr-un bol si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2010, 17:08
la 29.11.2010, 17:22
Sa inteleg ca te astept la masa.
la 29.11.2010, 17:30
mai primiti musafiri (ne)poftiti la masa
la 29.11.2010, 17:35
Primim cu mare drag.Asa doi boboci frumosi ai acolo.
la 29.11.2010, 18:13
ei bine, vin si eu ..................

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking