Rasol de cod cu cartofi noi

Postat de vero_closca in Peste
27 Iun 2010 | 5559 vizualizari
Rasol de cod cu cartofi noi

Ingrediente

  • 1kg cod
  • 500g cartofi noi mai mici
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus de ou
  • 50 ml ulei
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 legatura patrunjel sau marar verde
  • sucul de la o lamaie
  • putin chilli(sau boia iute)

Mod de preparare

speli pestele si legumele.cartofii ii pui la fiert in apa cu foarte putina sare.in alta oala pui ardeiul ,ceapa,radacina de patrunjel,piper,chilli si sare si lasi sa fiarba.cand sunt pe jumatate fierte adaugi codul portionat si-l fierbi 10 minute.scoti codul pe un platou.cartofii ii curati de coaja si-i asezi langa peste.uleiul,usturoiul,galbenusul,sucul de lamaie,patrunjelul verde ,sarea si piperul le mixezi si obtii un sos delicios.daca e prea gros il diluezi cu suc de lamaie.torni peste peste si cartofii,presari putin chilli si servesti.este o mancare usoara!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de cod cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou prajit

Postat de Adele

Macrou prajit

Pestele ( al meu era curatat de la pescarie )se spala si se curata de oase ,se portioneaza si se aseaja pe  farfurie se condimenteaza cu sare si piper ,se pune intr-un vas faina de malai se...

Citeste continuarea

Macrou cu sparanghel si lamai

Postat de panacris

Macrou cu sparanghel si lamai

În vasul slow cooker-ului Crock-Pot , se pune ulei, se setează la funcția High și se lasă la încins cca. 20 de minute.  Între timp ne ocupăm de ingredientul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2010, 12:10
Waw ! ce bunatate pun furculitele si ma servesc
la 27.06.2010, 12:16
pofteste! serveste!
la 27.06.2010, 16:50
mi-era o foame...si acum ca am mai vazut si minunatia aceasta simt ca ”lesinez” de foame
la 27.06.2010, 17:18
la 27.06.2010, 18:06
sosul pare mortal! numai culoarea lui te imbie deja ....sa-l papi

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking