Rasol de cod cu cartofi noi

Postat de vero_closca in Peste
27 Iun 2010 | 5571 vizualizari
Rasol de cod cu cartofi noi

Ingrediente

  • 1kg cod
  • 500g cartofi noi mai mici
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus de ou
  • 50 ml ulei
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 legatura patrunjel sau marar verde
  • sucul de la o lamaie
  • putin chilli(sau boia iute)

Mod de preparare

speli pestele si legumele.cartofii ii pui la fiert in apa cu foarte putina sare.in alta oala pui ardeiul ,ceapa,radacina de patrunjel,piper,chilli si sare si lasi sa fiarba.cand sunt pe jumatate fierte adaugi codul portionat si-l fierbi 10 minute.scoti codul pe un platou.cartofii ii curati de coaja si-i asezi langa peste.uleiul,usturoiul,galbenusul,sucul de lamaie,patrunjelul verde ,sarea si piperul le mixezi si obtii un sos delicios.daca e prea gros il diluezi cu suc de lamaie.torni peste peste si cartofii,presari putin chilli si servesti.este o mancare usoara!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de cod cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ardei iuti umpluti cu ton

Postat de sufletista

Ardei iuti umpluti cu ton

Intr-o oala punem apa cu otet, sare, boabe de piper si foaia de dafin la fiert. Intre timp taiem capacelele de la ardei si curatam de cotor si seminte. Din moment ce fierbe apa, adaugam...

Citeste continuarea

Macrou cu lamaie

Postat de caroline

Macrou cu lamaie

Incepem prin a curata pestele. Taiem capul, coada si il curatam de mate. Il taiem apoi in doua pe lungime si il spalam sub un jet de apa rece.  Intr-un bol amestecam 100 ml ulei de masline...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2010, 12:10
Waw ! ce bunatate pun furculitele si ma servesc
la 27.06.2010, 12:16
pofteste! serveste!
la 27.06.2010, 16:50
mi-era o foame...si acum ca am mai vazut si minunatia aceasta simt ca ”lesinez” de foame
la 27.06.2010, 17:18
la 27.06.2010, 18:06
sosul pare mortal! numai culoarea lui te imbie deja ....sa-l papi

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking