Ingrediente
- doua portii rasol vita (cam 500 gr)
- 4 bucati coada vita
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 ceapa
- sare
- 1 radacina hrean
- 1 lg ulei masline
- o lg otet
- apa
Mod de preparare
Intr-o oala mai mare, punem cam 3 l de apa si punem la fiert. Carnea o spalam si o punem la fiert in apa cam o ora
Luam spuma formata din cand in cand.
Curatam si spalam legumele si le adaugam in oala dupa ce vedem ca nu se mai formeaza spuma.
Lasam la fiert cam inca o ora si adaugam un pic de sare.
Hreanul il curatam, il spalam si il dam pe razatoarea mica. Adaugam un pic de sare si putin ulei si otet peste el. Amestecam si adaugam apoi un pic de apa. Lasam deoparte.
Dupa ce s-au fiert si legumele si carnea, scoatem intr-un bol doua trei bucati carne,1 bucata morcov, cateva polonice de zeama si servim cu hrean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu hrean" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|