Ravioli con funghi e prosciutto di pollo

Postat de Florentina_Cristina in Paste
6 Feb 2014 | 6134 vizualizari
Ravioli con funghi e prosciutto di pollo

Ingrediente

  • 250 g ravioli cu branza
  • ulei de masline extra virgin
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 200 g ciuperci champignon
  • busuioc
  • 1 lingura de margarina
  • 250 g sunculita de pui
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita delikat
  • sare
  • piper
  • parmezan

Mod de preparare

Se pun pastele in 3 litri de apa clocotita si sarata.Se amesteca din cand in cand pentru a obtine o fierbere uniforma.(eu am adaugat o lingura de margarina pentru aroma si sa fiu sigura ca nu se lipesc).Se fierb 14 minute,dupa care se lasa in repaus 2-3 minute.Se strecoara si sunt gata sa fie servite.

In timpul in care pastele sunt pe foc la fiert se prepara sosul.Se spala ciupercile si se taie nu foarte marunt.Se pune in tigaie uleiul si cand acesta atinge temperatura optima se adauga pe rand pentru a fi calite, mai intai ciupercile apoi sunculita de pui si ultimul usturoiul.Cand acestea incep sa se rumeneasca se adauga smantana.Se potriveste de sare si piper, se adauga busuioc, delikat  si se fierbe la foc mic circa 5-7 minute si sosul e gata.

Se aseaza pe o farfurie pastele,deasupra sosul si se presara parmezan ras.

Pofta buna!!!

    

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli con funghi e prosciutto di pollo" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

Postat de caroline

Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa fierbe, punem sare si pastele .Le fierbem pentru 11 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.  Vanata se...

Citeste continuarea

Paste cu sos de legume

Postat de ianculubita

Paste cu sos de legume

In tigaia cu ulei se se calesc dovlecelul si vanata curatate de coaja,taiate cubulete mici,se adauga usturoiul zdrobit apoi vinul;se lasa putin pe foc sa se evapore alcoolul apoi se adauga rosiile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2014, 22:42
la 06.02.2014, 22:46
pfiuuuu ce bunn
la 06.02.2014, 23:56
yummmyyy ce bunatate ai facut aici
la 07.02.2014, 00:01
Foarte buni !
la 07.02.2014, 00:32
Mai mai da ce de bunatati avem noi aici...

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking