Ingrediente
- PASTA
- 3 oua
- 1 praf de sare
- cca 300 g faina
- UMPLUTURA
- 2 cutii de crema de branza cu verdeata
- 2 oua
- 1 lingura cu faina
Mod de preparare
Ouale le amestecam cu un praf de sare dupa care adaugam treptat faina, trebuie sa iasa o coca nelipicioasa (o invelim in folie alimentara si dam la frigider cca 30 min)
UMPLUTURA-amestecam crema de branza cu ouale batute si faina (sare daca este nevoie)
Impartim coca (oprim o bucata restul punem in frigider) si o intindem in foaie subtire pe masa infaianta. Cu un pahar decupam cercuri si in mijloc adaugam cate o lingurita de crema de branza, ungem o margine cu un pic de apa si lipim, presam cu furculita pe marigine si asezam pe o tava infainata
Repetam operatiunea pana terminam.
Punem apa cu sare intr-o oala,cand fierbe apa adaugam ravioli si ii fierbem cca 7 min(scoatem unul si gustam)ii scoatem cu o paleta si ii lasam sa se scurga
Noi am servit cu smantana si sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|