Relish de gogosari si ardei

Postat de mitinita in Muraturi
1 Dec 2011 | 4762 vizualizari
Relish de gogosari si ardei

Merge de minune cu carnea de porc,am incercat putin inainte de a-l pune la borcan.Puteti schimba cantitatile la otet si zahar,de asemenea se mai pot adauga si alte condimente.

Ingrediente

  • 1 kg gogosari
  • 1 kg ardei
  • 3 cepe albe,mari
  • 250 gr zahar
  • 200 ml otet
  • 1 lingura de sare

Mod de preparare

Se curata ardeii si gogosarii de seminte. Gogosarii mei au fost putin iuti,perfecti pentru gustul meu.

Se taie ardeii,gogosarii si ceapa in cubulete,asa cum taiem ceapa pentru mancare.

Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc mic,amestecand des.

Daca lichidul nu este destul se mai adauga putina apa ,pana se inmoaie toate legumele.Dureaza cam 20 de minute.

Se pune relishul in borcane sterilizate si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

A durat cam o ora toata treaba.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Relish de gogosari si ardei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Struguri marinati

Postat de panacris

Struguri marinati

Strugurii se spală, se dezbobesc, adică se aleg bob cu bob de pe ciorchine. În borcanele curățate și sterilizate, se așează bețe de mărar uscat, fâșii de hrean și mix de...

Citeste continuarea

Gogosari in otet (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Gogosari in otet (reteta video)

Pentru gogosarii in otet pregatim in primul rand saramura. Pentru fiecare litru de otet punem 2 litri de apa. Aceasta saramura ajunge pentru 3-4 kg de gogosari. Mai avem nevoie de o lingura de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2011, 21:37
buuuun!
la 01.12.2011, 21:39
Bun bunut!
la 01.12.2011, 21:41
..bun
la 01.12.2011, 21:42
Cred ca merge la orice carne
De unde vine denumirea ?
la 01.12.2011, 21:48
arata bine

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking