Ingrediente
Ingrediente pentru Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:
- 2 aripi,1 piept de pui,1 spate
- 4 morcovi de marime medie
- 1 ceapa
- 1 ardei verde
- 1 ardei rosu
- 1 telina mica
- 2 rosii
- 70 g pasta de tomate
- 1 lingura si jumatate bors magic
- 1 lingura delicat
- piper
- 2-3 catei usturoi
- patrunjel verde
Mod de preparare
Cum se prepara Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:
Carnea de pui se taie dupa preferinta si se spala cu apa rece iar apoi se pune la fiert,adunand din cand in cand spuma.Intre timp se curata si se spala legumele iar apoi morcovul,ardeii,rosiile si telina se toaca cubulete, iar ceapa se toaca marunt.Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele tocate si se lasa in continuare la fiert.Dupa ce au fiert legumele si carnea se adauga pasta de tomate, usturoiul,delicatul,piperul, si borsul.Se mai lasa la fiert cateva minute si se da deoparte.
Intr-un catron mai mare se bate 1 ou si se adauga usor ciorba calda peste,apoi se toarna in oala amestecand de jos in sus la sfarsit se presara cu patrunjel verde.
O optiune rapida si delicioasa pentru mesele de pranz sau cina este Ciorba de legume cu mei. Un deliciu reconfortant pentru orice zi poate fi Ciorba de pui a la grec
Pentru felul doi incercati reteta de Coaste de porc glazurate
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|