Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui

Postat de miha in Pui
9 Mai 2009 | 30245 vizualizari
Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui

Parjoalele moldovenesti din piept de pui sunt un fel de mancare traditionala din Moldova, apreciat pentru simplitatea si savoarea sa. Pentru aceasta Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui

Cartoful l-am dat pe razatoarea mica,l-am stors bine de zeama,apoi l-am amestecat la robot cu restul ingredientelor.

Cu mana umeda se formeaza parjoalele,dandu-le forma mai lunguiata la un capat,forma frunzei de visin.

Se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc in uleiul bine incins.

Pentru cand dispuneti de mai mult timp se poate incerca varianta prajirii fara ulei,la cuptor. ;)

Se servesc cu piure de cartofi.

Incearca si reteta de Chiftele din carne tocata de vita pe care le poti servi cu un Piure de cartofi cremos si pufos

Iti recomandam si reteta de Chiftele frantuzesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Cordon Bleu

Postat de Irina

Cordon Bleu

Am batut fasiile din piept de pui, dupa care le-am condimentat cu sare si piper. Am asezat cate trei fasii de piept de pui usor suprapuse, pentru a forma o "foaie" mai mare. Am asezat...

Citeste continuarea

Tablou cu un altfel de ostropel

Postat de Constelatialeu

Tablou cu un altfel de ostropel

Mai intai am spalat pieptul de pui ( dezosat si fara pielita), apoi l-am pus cu apa cu un pic de sare si l-am dat intr-un clocot. L-am scos din apa si l-am lasat putin sa se raceasca, apoi l-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2009, 00:10
la 09.05.2009, 00:19
Trandafiiir de la Moldova, te-as iubi dar nu stiu vorbaaa. Daca le vede Irina (ea e Pietroi Nemtoi) uite asa va face )
la 09.05.2009, 00:32
Continuare din repertoriul unui emokid: "Ce-a fost verde s-a fumaaaaat, mai / Si in vena ne-am bagat"
la 09.05.2009, 00:34
Bucataras,hai pe privat mesage sa te invat a vorbi moldoveneste.
la 09.05.2009, 00:54
Uai, da' di shi nu ni invieti pi tatzi?

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking