Unt de arahide de casa
Postat de ctlina
Incepeti prin prajirea arahidelor. Amestecati arahidele cu uleiul si sarea inainte de a le praji. Le puteti praji intr-o tigaie sau la cuptor pe o placa acoperita cu hartie de copt la...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Incepeti prin prajirea arahidelor. Amestecati arahidele cu uleiul si sarea inainte de a le praji. Le puteti praji intr-o tigaie sau la cuptor pe o placa acoperita cu hartie de copt la...
Citeste continuareaPostat de AdrianUdrea
Se curata avocado de sambure si de coajă. Se taie avocado in doua, transversal, apoi se rasuceste una din parti si se separă de sambure. Se scoate samburele cu o lingura si tot cu lingura se...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Prajeste painea intai. Da sfecla coapta pe razatoare si amestec-o cu hummus, pana iese atat de roz pe cat iti place. Unge tartinele cu hummusul cu sfecla, aranjeaza...
Citeste continuareaPostat de licurici_lra
Totul incepe cu o seara inainte, cand trebuie pus nautul la hidratat in apa rece sau cel putin 4 ore inainte sa fie fiert. Nautul hidratat se fierbe in jur de 2 ore in apa rece. Se pun...
Citeste continuareaPostat de monicamarton
Puneţi toate seminţele într-un bol, adăugaţi apă cât să treacă peste ele şi lăsaţi-le două ore să se înmoaie. Zdrobiti în mojar piperul şi ardeiul iute...
Citeste continuareaPostat de merisor67
Punem în vasul unui robot, sau chopper, curmalele și caju-ul și le tocăm mărunt, mărunt, până ajung la consistența unei paste. Adăugăm și uleiul de cocos, un praf...
Citeste continuareaPostat de mimmi
1.Pentru blat, punem la inmuiat in apa fierbinte migdalele iar separat curmalale, pentru cca. 2-3 ore. Daca aveti un blender cu putere mare nu trebuie sa stea asa mult la inmuiat. Blenduim...
Citeste continuareaPostat de mimmi
Intr-un bol incapator, pisam bananele cu furculita. Adaugam 90 g unt cocos topit, zaharul, laptele si cacao. Mixam pana se incorporeaza totul. Adaugam 150 g faina alba cernuta si mixam din nou...
Citeste continuareaPostat de AdrianaIordan
Incepeti prin a procesa la un robot de bucatarie nucile. Eu am preferat sa pastrez putina textura si neaparat pastrati putin fistic si goji pentru decor Dupa ce ati procesat bine...
Citeste continuareaPostat de dantes
Punem intr-un vas care se poate inchide ermetic, se poate folosi si un borcan, semintele de chia, cacaua, zaharul si vanilia, adaugam laptele de migdale. Amestecam bine pana obtinem un amestec...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|