Vegan / Raw vegan

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

Postat de buggy

Se preincalzeste cuptorul la 190 grade C. Dupa ce se curata de coaja, bostanul se taie in cuburi de 2 - 2.5 cm. Intr-un castron mare, puneti cuburile de bostan si turnati uleiul,...

Citeste continuarea

Mix de condimente Toscan

Postat de Satisfyyourcravings

Rosiile se toaca marunt si se amesteca cu restul ingredientelor. Se pastreaza in vas inchis etans.  Se poate folosi la chiftele, pentru a aromatiza untul sau la fripturi. 

Citeste continuarea

Slabeste cu chia

Postat de dantes

Hidratam semintele timp de o ora, aveti grija sa verificati termenul de garantie sa nu fie expirat; cand sunt hidratate semintele isi maresc volumul, apoi le strecuram si le punem in blender...

Citeste continuarea

Stafide de casa din struguri albi

Postat de ancutsa

  Se spală strugurii, se desprind boabele de pe ciorchini. Se răsfiră boabele pe o tavă cu hârtie de copt. Eu am încercat o serie cu hârtie şi o serie fără....

Citeste continuarea

Crema de banane cu cacao

Postat de cristina1985

Se pun intr-un  blender toate ingredientele (bananele taiate rodele) si se pune crema in cupe. Se poate servi imediat sau rece, de la frigider.

Citeste continuarea

Lapte de cocos

Postat de sufletista

Fisuram una din cele 3 gauri cu o surubelnita, scurgem apa intr-o cana, o putem bea sau insiropa prajiturile. Cu ciocanul (de la snintele) lovim nuca de jur imprejur pe marginea ei pana ce se...

Citeste continuarea

Sirop de ridiche neagra cu miere

Postat de oanapl

Speli bine ridichea neagră și o ștergi apoi cu un prosop. În partea de sus (unde au fost frunzele) tai în plan orizontal un capac și foarte puțin în partea de jos...

Citeste continuarea

Seitan in stil asiatic

Postat de xana

Intr-un castron amestecam apa cu amidonul, sosul de soia, uleiul de susan, un praf de ghimbir si susanul. Seitanul il taiem in fasii subtiri si late si il prajim in wok-ul incins cu 3...

Citeste continuarea

Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere

Postat de andaoana

In vasul robotului punem fulgi de ovaz si fulgi de cocos. Pornim robotul si lasam sa se marunteasca totul ca sa ajunga ca si o faina de malai. Adaugam semintele de canepa, merele curatate de...

Citeste continuarea

Dhal cu vinete (tocanita indiana de mazare)

Postat de Satisfyyourcravings

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se taie vanata in cuburi de 2 cm. Ceapa si usturoiul se curatata de coaja si se taie felii. Ghimbirul se da pe razatoarea fina. Se...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking