Rosii umplute cu carne (reteta Multicooker)

Postat de privatelaura in Mancaruri cu carne
2 Dec 2014 | 4593 vizualizari
Rosii umplute cu carne (reteta Multicooker)

Ingrediente

  • 6-7 rosii proaspete, medii
  • 300 gr carne tocata ( eu am folosit pulpa de pui)
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • patrunjel verde
  • 2-3 lg orez alb
  • sare de mare
  • piper alb
  • 1 cana apa
  • 1 lgta bulion
  • 1 lg ulei de masline

Mod de preparare

Spalam rosiile, curatam ceapa si morcovul, le spalam.

Taiem capacelul de la rosii si le scobim miezul cu o lingurita. Le dam deoparte.

Tocam carnea. Tocam ceapa marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica. Spalam si tocam patrunjelul.

Intr-un vas, amestecam carnea, ceapa, morcovul, orezul, patrunjelul, sarea. Cu aceasta compozitie, umplem rosiile. Miezul de la rosii il tocam cubulete. Amestecam o lingurita de bulion intr-o cana cu apa.

Conectam aparatul la curent. Deschidem capacul si punem rosiile tocate. Asezam apoi rosiile umplute, turnam bulionul diluat in apa, o lingura ulei de masline, sare si un praf de piper alb.

Presaram un pic de patrunjel tocat.

Selectam din meniu functia STEW, timpul de gatire 1 ora si apasam tasta START. Inchidem capacul si lasam aparatul sa isi faca treaba. Noi ne putem ocupa de ale noastre linistiti.

Dupa o ora, aparatul ne va anunta printr-un semnal sonor ca mancarea este gata si va trece automat pe functia WARM, astfel mancarea pastrandu-se calda.

 

Servim o portie de rosii umplute, un pic de smantana proaspata si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu carne (reteta Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute umplute cu cascaval la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de miha

Chiftelute umplute cu cascaval la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ou, patrunjel verde tocat, usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite am impartit compozitia in 14 bile...

Citeste continuarea

Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta

Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Se scobeste miezul guliilor pentru a face loc umpluturii. Pastrati miezul pentru ca îl vom folosi si pe acesta la sosul pentru gulii. Curatam ceapa si morcovii. Ceapa o tocam marunt,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2014, 14:56
bun bun
la 02.12.2014, 14:56
io de=astea n-am facut,dar sigur imi dai si mie ma bucur sa te vad scumpicioaso
la 02.12.2014, 14:59
Iubita mea ma bucur ca si revenit
la 02.12.2014, 15:32
bunnn!
la 02.12.2014, 15:43
bune tare!!!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking