Rulada colorata din piept de pui

Postat de iri_love in Pui
21 Ian 2012 | 23194 vizualizari
Rulada colorata din piept de pui

este o rulada destul de rapida si destul de ochioasa si cred ca nui poti rezista fara sa o gusti!

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare,
  • 8 felii de branza topita,
  • 8 felii de kaizer sau sunca taraneasca,
  • 1 gogosar la otet taiat fidelute,
  • 4 castraveti murati medii taiati fidelute pe lung,
  • 4 linguri mustar,
  • 2 oua ,
  • pesmet si ulei pentru uns tava.

Mod de preparare

  se ia pieptul de pui si taie in doua.

fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele formandu-se o bucata intinsa si nu foarte subtire.

peste pieptul de pui se intind 2 lingurite de mustar uniform pe toata suprafata,peste care se aseaza 4 felii de branza topita.

peste branza topita se aseaza 4 felii de kaizer si apoi se aseaza 1/2 din gogosar si 2 castraveti .

dupa  ce se aseaza toate  se ruleaza(eu il fixez cu scobitori sa nu se desfaca ,pe care le scot dupa ce le scot din cuptor).

se ia fiecare rulada si se da prin pesmet apoi prin ou,apoi iar prin pesmet si se aseaza in tava unsa cu ulei (eu pun o folie de aluminiu la inceput peste tava ca sa fiarba inabusit la inceput apoi o dau deoparte sa formeze o crusta)si se baga la cuptor incalzit in prealabil.   

se poate servi cald cu piure de cartofi dar si rece ca si aperitiv.       

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada colorata din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padure

Postat de Pungasa_Rogue

Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padure

Pulpele se taie in jumatati, se spala, se dau cu sare si se pun la foc intr-un wok impreuna cu uleiul. Se acopera wok-ul cu un capac. Dupa ce a scazut apa lasata de pulpe, se adauga 100 ml de apa....

Citeste continuarea

Piept de pui cu mozzarella, la cuptor

Postat de mirela0911

Piept de pui cu mozzarella, la cuptor

Se spala pieptul, se tamponeaza de surplusul de apa,apoi se feliaza in felii putin mai groase decat pentru snitele. Se bat usor cu ciocanul, apoi se asaza intr-o punga. Se presara sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2012, 12:50
ce fain e
la 21.01.2012, 13:18
bun bun
la 21.01.2012, 13:45
vreau si eu
la 21.01.2012, 14:06
ce buna este
la 21.01.2012, 14:12
delicios !!! sigur este tare buna

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking