Rulada colorata din piept de pui

Postat de iri_love in Pui
21 Ian 2012 | 23224 vizualizari
Rulada colorata din piept de pui

este o rulada destul de rapida si destul de ochioasa si cred ca nui poti rezista fara sa o gusti!

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare,
  • 8 felii de branza topita,
  • 8 felii de kaizer sau sunca taraneasca,
  • 1 gogosar la otet taiat fidelute,
  • 4 castraveti murati medii taiati fidelute pe lung,
  • 4 linguri mustar,
  • 2 oua ,
  • pesmet si ulei pentru uns tava.

Mod de preparare

  se ia pieptul de pui si taie in doua.

fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele formandu-se o bucata intinsa si nu foarte subtire.

peste pieptul de pui se intind 2 lingurite de mustar uniform pe toata suprafata,peste care se aseaza 4 felii de branza topita.

peste branza topita se aseaza 4 felii de kaizer si apoi se aseaza 1/2 din gogosar si 2 castraveti .

dupa  ce se aseaza toate  se ruleaza(eu il fixez cu scobitori sa nu se desfaca ,pe care le scot dupa ce le scot din cuptor).

se ia fiecare rulada si se da prin pesmet apoi prin ou,apoi iar prin pesmet si se aseaza in tava unsa cu ulei (eu pun o folie de aluminiu la inceput peste tava ca sa fiarba inabusit la inceput apoi o dau deoparte sa formeze o crusta)si se baga la cuptor incalzit in prealabil.   

se poate servi cald cu piure de cartofi dar si rece ca si aperitiv.       

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada colorata din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Postat de gicuta69

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Curatam, spalam si taiem pulpele in jumatati. Le lasam la scurs si le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper. Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si...

Citeste continuarea

Pulpe de pui sub staniol la cuptor

Postat de Valclaudia

Pulpe de pui sub staniol la cuptor

Spalam bine pulpele de pui, le stergem cu servetele absorbante si le ungem apoi, cu cate o lingurita de ulei de porumb pe fiecare. Presaram sare si boia, rasnim dupa gust, amestec de piper alb,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2012, 12:50
ce fain e
la 21.01.2012, 13:18
bun bun
la 21.01.2012, 13:45
vreau si eu
la 21.01.2012, 14:06
ce buna este
la 21.01.2012, 14:12
delicios !!! sigur este tare buna

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking