Ruladă cu brânză dulce

Postat de ionix in Dulciuri
27 Apr 2010 | 7584 vizualizari
Ruladă  cu brânză dulce

simplu si rapid :D

Ingrediente

  • Pentru foi:
  • Foi de placinta
  • 6 linguri cu iaurt
  • 1 ou batut cu o lingura cu zahar
  • Pentru umplutura:
  • 500 g branza dulce
  • 4 linguri cu smantana
  • 3 linguri cu pesmet
  • Coaja de la o lamaie rasa
  • Coaja de la portocala
  • 150 g stafide
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Umplutura: Se lasa branza la scurs iar apoi se amesteca cu restul ingredientelor.

Foile de placinta se impart in doua parti egale, vor fi doua rulade.

Luam foile pentru prima rulada si le ungem cu iaurt, una cate una.

Foile unse cu iaurt se aseaza una peste alta.

Pe mijlocul foilor punem umplutura si rulam.

Asezam in tava, unde am pus hartie de copt, si ungem cu ou.

Asa procedam si cu cealalta rulada.

Dam la cuptor la foc mediu, nu dureaza mai mult de 20 de min.

Dupa ce scoatem din cuptor acoperim tava cu un prosop umed.

Se taie dup ace s-au racit un pic.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă cu brânză dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (52)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert rulada cu branza dulce si visine

Postat de katty

Desert rulada cu branza dulce si visine

Cernem faina intr-un castron. Amestecam cu drojdia, sarea si zaharul. Facem o adancitura la mijloc in care punem untul moale, apoi turnam cate putin lapte putin caldut si framantam pana obtinem un...

Citeste continuarea

Desert rulada cu crema de branza si dulceata de capsuni

Postat de rocsi_1612

Desert rulada cu crema de branza si dulceata de capsuni

Blatul: Separati ouale, bateti galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Adaugati uleiul, apoi faina, praful de copt si vanilia. Albusurile le mixati cu sarea pana devin spuma. Le incorporati in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2010, 19:14
yamiiii...si eu
la 27.04.2010, 19:18
nu-ti dau... ca tu esti slaba si nu te-ngrasi, irosesti mancarea macar la mine se vede ca mananc
la 27.04.2010, 19:23
hmmm ce bine arata
la 27.04.2010, 19:25
invidioaso care esti...iti e ciuda pe silueta mea...pana la urma tu esti aia rea...ti-am zis eu ca pe fata imi zici de bine si pe la spate ma intepi
la 27.04.2010, 19:49
@Roxy... recunosc ca mi-as dori sa fiu slaba ca tine... eram si eu putin rautacioasa fato pai, te-ntep pe fata mey... doar semanam @Rivka.. mersic

Vezi toate comentariile (52)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking