Rulada cu dulceata de mere

Postat de sufletista in Dulciuri
25 Ian 2011 | 4814 vizualizari
Rulada cu dulceata de mere

Ingrediente

  • 1 kg faina alba
  • 1 ou
  • o lg margarina
  • zahar
  • un varf de cutit sare
  • dulceata
  • drojdie

Mod de preparare

Am pregatit faina intr-un lighean. In mijloc i-am facut o gaura, am pus zaharul, sarea, oul, margarina, drojdia si un pic de coaja de portocale, un pic de apa calduta. Am amestecat ingredientele cu un pic de faina si am lasat aluatul 15 minute sa faca besici, dupa care am framantat coca. Am lasat-o sa isi mareasca volumul, dupa care am intins o foaie si am pus dulceata. Am rulat-o, am pus in tava unsa, am uns rulada cu ou batut cu un pic de zahar si am dat tava la cuptorul incalzit pana s-a rumenit deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de mere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura

Postat de Valclaudia

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura

Preparam mai intai siropul pentru a avea timp sa se raceasca la temperatura camerei. Apa se pune la fiert impreuna cu 2 plicuri zahar vanilat, 150 gr. zahar tos,1/2 fiola esenta de rom. Cand...

Citeste continuarea

Prajitura cu crema de capsuni si crema de mascarpone cu rodie

Postat de simona72

Prajitura cu crema de capsuni si crema de mascarpone cu rodie

Pentru blat : ouale intregi se mixeaza cu zaharul pana isi tripleaza volumul si devin ca o crema. Se adauga in fir subtire uleiul sau untul topit si racit. Separat, se amesteca faina cu sarea si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2011, 16:51
E chiar grozava!
la 25.01.2011, 17:16
am reusit sa ajung cand inca este calda ,mmmm ce bine arata
la 25.01.2011, 17:18
la 25.01.2011, 17:41
am venit dupa miros
la 25.01.2011, 18:04
nu am mai mancat o dulceata de mere de ani de zile..ce aroma are rulada,parca si simt

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking