Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Cum se prepara Salata cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă: Taie ouăle în jumătăți, scoate gălbenușurile într-un castron, adaugă o...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata: Incălzește cuptorul la 170 de grade Celsius. Într-un castron mare, amestecă...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa: Pentru uleiul de morcov, încingeți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid Topește untul într-o tigaie, adăugând boia iute și fulgi de chilli. Lasă-l...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios: Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixati gălbenușurile cu zahăr pudră, apoi...
Citeste continuareaAperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă. Unge fiecare pachețel cu albuș de ous și presară susan. Coace în cuptorul preinalzit, la 190 grade C, pentru 20 minute....
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Tort Red Velvet sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare Prepararea blatului: Preincalziti cuptorul la 175°C. Ungeti doua tavi rotunde de 23 cm...
Citeste continuareaPostat de Stella29
Preparare Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente Topeste ciocolata Rupe-o in bucati mici si topeste-o pe baie de aburi (bain-marie). Pune o cratita cu...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Cum se prepara Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens: Prepara cafeaua si lasa la racit. Pregateste formele pentru desert. Mixeaza spuma smantana...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Făina de grâu este unul dintre cele mai utilizate tipuri de făină în bucătărie și vine în mai multe variante, fiecare având caracteristici specifice care le fac...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Din seria ingredientelor minune pe care le ofera natura, scortisoara este preferata multora. Scortisoara este o condiment aromat si versatil, derivat din coaja arborelui de scortisoara....
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Beneficiile consumului de fructe deshidratate Consumul de fructe deshidratate poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate, deoarece acestea sunt concentrate in nutrienti si antioxidanti....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|