Rulada de piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

Postat de nico15 in Pui
5 Dec 2010 | 4511 vizualizari
Rulada de piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

Ingrediente

  • 2-4 bucati de piept de pui
  • 2 dovlecei
  • 150 gr de visine din dulceata
  • 2-4 rosii
  • 150 gr de ceapa
  • 2-4 catei de usturoi
  • 100 gr de faina
  • 1-2 oua,
  • 150 gr de branza telemea
  • sare, piper,
  • oregano
  • 1 ceasca vin rosu sec
  • sare, ulei, piper

           

Mod de preparare

Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri,

separat se pregateste dressingul din:150 gr de visine din dulceata, rosiile taiate cubulete, ceapa tocata fin. usturoiul zdrobit, se sareaza, pipereaza si se pune oregano,

prima data se pune la sotat ceapa si usturoiul, dupa acea rosiile, oregano si vinul,

dupa ce este gata se da deoparte. Se iau pieptii de pui si se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor intr-o tava in care s-a pus ulei nu foarte mult, cat sa se prajeasca frumos

se adauga si un pic de apa.

Separat pregatim chiftelutele de dovlecei: se curata dovleceii de coaja si se dau pe razatoarea mica, se stoarce se adauga branza telemea rasa tot pe razatoarea mica,

ouale se sareaza se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit iar cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta. Se aranjeaza farfuria, se pune rulada si se taie in jumatate, se pun 3 chiftelute de dovlecel si se pune dressingul de jur imprejur.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui cu ciuperci brune si sos de rosii

Postat de oanapl

Pui cu ciuperci brune si sos de rosii

Carnea de pui tăiată cubulețe se prăjește pe toate părțile în 2 linguri de ulei de măsline încins.Se adaugă o căniță de apă și se lasă să fiarbă 10 minute. Se...

Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate in kefir

Postat de Valclaudia

Pulpe de pui marinate in kefir

Spalam pulpele de pui si le stergem cu servetele absorbente. Asezam pulpele intr-un castron, turnam kefirul peste ele, presaram 1 lingurita rasa busuioc uscat, sare si piper dupa gust si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Comentarii

la 05.12.2010, 18:33
sunt prima!!!! Tare bine arata
la 05.12.2010, 19:09
Ce bine arata
la 06.12.2010, 10:21

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking