Rulada de porc fiarta si afumata

Postat de Constelatialeu in Porc
22 Dec 2016 | 11930 vizualizari
Rulada de porc fiarta si afumata

E sezon, deci ''porcariile'' sunt la putere.....

Ingrediente

  • bucata de carne impanata, de la burta cca 2 kg
  • bucatele de carne macra, taiate fasioare
  • condimente - aici fiecare jongleaza cu ce condimente vrea ( cimbru, boia iute, piper, usturoi pudra )
  • cca 100 ml ulei 
  • sare
  • praporul de la porc
  • zeama de varza
  • boabe de piper
  • foi de dafin

Mod de preparare

Am impartit bucata de carne in doua si am taiat-o in asa fel incat sa nu fie foarte groasa (bucata de la burta e impanata si nu foarte groasa, se poate ''extinde'' destul de mult). Intr-un castron, punem condimentele si le amestecam cu uleiul, apoi cu o pensula, le intindem pe toata suprafata bucatii de carne, apoi tavalim si bucatele de carne si le asezam pe suprafata bucatii de carne. Intindem praporul, asezam bucata de carne si apoi o rulam cat mai strans.  Legam cu sfoara. Asezam bucatile intr-un tuci mai mare, turnam zeama de varza , adaugam boabe de piper si foi de dafin. Lasam sa fiarba cca. 1 si 1/2 ore, apoi scoatem rulada, lasam sa se raceasca si apoi o punem in afumatoare, la afumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc fiarta si afumata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Costițe prăjite

Postat de panacris

Costițe prăjite

Coastele spălate și porționate se pun la prăjit într-o tigaie grill, preîncăzită. Se prăjesc pe ambele părți, până se rumenesc bine, la foc mediu, neacoperit. Atenție,...

Citeste continuarea

Cotlete de porc la tava, reteta romaneasca veche

Postat de Ksenya

Cotlete de porc la tava, reteta romaneasca veche

Cotletul intreg se pune intr-o tava cu ulei,se da sare si piper si se da la cuptor 180 grade in timp de o ora. Pe parcurs se mai intoarce si  cand este gata pe jumatate ,se pun morcovii si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2016, 21:34
tare buna e
la 22.12.2016, 21:42
ce bunatate
la 22.12.2016, 21:43
Adauga comentariu...
la 22.12.2016, 21:50
la 22.12.2016, 22:05
Du'te tu! L-ai sacrificat săracu ?

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking