Rulada de porc umpluta, in crusta de bacon si cascaval

Postat de Sidy in Porc
18 Ian 2012 | 7672 vizualizari
Rulada de porc umpluta, in crusta de bacon si cascaval

Va recomand sa incercati aceasta reteta oricand va propuneti sa va rasfatati familia sau musafirii cu un preparat de sarbatoare. Cu siguranta nu veti da gres si veti reusi sa impresionati audienta. Noua ne-a placut mult....

Ingrediente

  • 700 g pulpa porc
  • 200 g bacon feliat
  • 100 g ciuperci taiate
  • 150 g cascaval
  • 50 g masline
  • 2-3 linguri sos Worcester
  • 2-3 linguri mustar
  • 1 morcov
  • frunze patrunjel verde
  • pasta de gogosari
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiem carnea de porc astfel incat sa fie cat mai subtire si desfacuta pe toate partile, astfel incat sa aiba aceeasi grosime.

Ungem fasiile de carne cu sos Worcester, asezonam si dam peste cu mustar.

Pe o folie din aluminiu asezam feliile de bacon atat cat va fi exteriorul ruladei.

Pe una dintre laturi punem ciuperci taiate, o lingurita pasta de gogosari, un sir de masline, frunze de patrunjel si morcov taiat pe lungime.

Rulam rulada cat mai strans si o infasuram in folia de aluminiu, in care o sa o coacem la cuptor.

Punem rulada intr-un vas cu putina apa si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C pentru o ora.

Dupa o ora inlaturam folia si lasam rulada sa se mai rumeneasca 10 minute, apoi o scoatem si deasupra radem cascaval din abundenta.

Dam din nou la cuptor pina se topeste cascavalul.

La servire taiem rulada felii si o servim alaturi de un piure de cartofi si de muraturi.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta, in crusta de bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Friptura la tava cu ciuperci si usturoi

Postat de reisnaor_2006

Friptura la tava cu ciuperci si usturoi

      Carnea am impartit-o in trei bucati fiecare.Intr-o tava am pus fiecare bucata sarata si piperata,am stropit cu ulei de masline,vin si am turnat cana de apa.Tava am...

Citeste continuarea

Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

Postat de Valclaudia

Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu sare, pana se patrund. Carnea se taie bucati potrivite, se pune in tigaie, se adauga uleiul, laptele, legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2012, 15:16
primaaaaaaaaaaaaaaaaa
iupiiiiii
si mi-e o foame de nu mai pot
sem poate sidy?
la 18.01.2012, 15:43
foarte buna
la 18.01.2012, 16:31
buna
la 18.01.2012, 16:36
buna, buna...si arata asa de bine
la 18.01.2012, 17:01
bun bun

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking