Rulada de pui cu spaghete

Postat de UNICA in Spaghete
4 Iun 2010 | 4188 vizualizari
Rulada de pui cu spaghete

Ingrediente

  • 400 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 100 g fasole verde
  •  2 oua fierte tari
  •  50 g mustar
  •  sare
  •  piper macinat
  •  oregano

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii.
Morcovul si ouale se taie in 4.
Feliile formate se bat bine,se ung cu mustar,se presara cu sare si piper.
Pe fiecare felie de piept se pun 2 buc ou,1 buc morcov,cateva pastai de fasole.
Se ruleaza pieptul cu atentie.
Rulada astfel formata se infasoara in folie de aluminiu,se strange bine la capete si se pune intr-o craticioara cu apa.Procedam la fel si cu celelalte rulade.
Punem craticioara pe foc si fierbem 45 min.
In timpul acesta spaghetele se fierb in apa si putina sare,cam 7 min.
Dupa ce au fiert,se scurg se stropesc cu putin ulei,piper macinat,sare si oregano.
Se amesteca bine si se tin la cald pana ruladele de pui sunt gata.
Dupa 45 min,ruladele se scot din apa,se racesc 10 min si se scoate folia.
Se servesc felii de rulada cu spaghete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spaghete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghete bolognese- reteta video

Postat de Oana

Spaghete bolognese- reteta video

Puneti uleiul de masline intr-o tigaie, adaugati usturoiul si morcovul ras si amestecati putin.  Adaugati carnea tocata si lasati sa se inmoaie, amestecand pe toate partile. Adaugati apoi...

Citeste continuarea

Spaghetti cu sos

Postat de Dya

Spaghetti cu sos

Se taie cuburi/felii ardeiul rosu, ardeiul iute, ceapa si sunculita. Se rumenesc in 2 linguri cu ulei si se adauga rosiile pasate/bulionul. Se sareaza dupa gust, se omogenizeaza si se pastreaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2010, 20:17
Va multumesc pentru comentarii!
la 04.06.2010, 20:52
Unica, bun venit in randul bucatarasilor.p.s. rog mult nu te supara, dar fara caps lock, ok?
la 04.06.2010, 20:52
si bun venit
la 04.06.2010, 21:07
cine zicea ca doar vorbeste? uite ca si gateste! Bine ai venit, UNICA
la 04.06.2010, 21:08
si la cat mai multe retete!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking