Ruladă din fleică de porc

Postat de diaconta in Porc
29 Ian 2014 | 10739 vizualizari
Ruladă din fleică de porc

O ruladă simplă,destul de aspectuoasă ,dar foarte gustoasa.Din pacate,pentru pozele finale n-am prea avut lumină,dar am zis să postez totuşi reţeta,poate vă inspiră.

Ingrediente

  • O bucata foarte subtire de fleica de porc
  • 300 g carne tocata
  • Sare,piper,boia
  • Ierburi de provence
  • Cimbru
  • Ulei

Mod de preparare

Fleica de porc am condimentat-o.La fel si carnea tocata.

Am pus carnea tocata pe fâşia de fleica si am rulat-o.Am legat-o cu sfoara.

Am asezat rulada într-un vas pentru cuptor ,în care am pus putin ulei si am pus-o la cuptor pâna când a fost bine „patrunsa” carnea,aproximativ o ora.

 Am lasat sa se raceasca,am scos sfoara si am feliat.

Se potriveste ca si aperitiv sau alaturi de o garnitura, se poate servi calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă din fleică de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (43)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din fleica de porc

Postat de sufletista

Rulada din fleica de porc

Alegem o bucata de carne sa aiba straturi egale cu grasime si carnea,eu am ales si o bucata de carne cu sorici. Condimentam carnea cu sare cu piper si lasam 2 ore. Intr-un bol amestecam...

Citeste continuarea

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot

Postat de diaconta

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot

Am condimentat fleica de porc pe ambele parti. Am presarat si usturoiul pe partea care va fi în interior, pe care punem umplutura. Am condimentat carnea tocata si am pus si patrunjel...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2014, 20:12
Die, da' nu mai zice de lumină, că eu pot mânca şi cu lumina mai slabă. Deh, gustul contează Super!
la 29.01.2014, 20:13
eu mananc si pe intuneric... arata foate bine
la 29.01.2014, 20:13
Padre,am putea chiar stinge lumina,sa nu te simti stanjenit))
pana mananci,evident
la 29.01.2014, 20:15
buna buna
la 29.01.2014, 20:16
Ştiam eu că ai să mă înţelegi.

Vezi toate comentariile (43)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking