Rulada "Krem a la Krem"

Postat de Elena_Daria in Prajituri
8 Mar 2012 | 5037 vizualizari
Rulada "Krem a la Krem"

by Miha...mutumesc frumos pentru reteta draga Miha,abia acum am reusit sa o fac!A iesit foarte buna!Va invit si pe voi la cate o feliuta de rulada>:D

Ingrediente

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida(Hulala)
  • 200 ml lapte
  • 1 plic Creme Ole de vanilie
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 30 g unt
  • 50 ml frisca lichida

 

Mod de preparare

Blat:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga usor zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma tare si lucioasa.Galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se toarna peste spuma de ou.Se amesteca usor cu o lingura de lemn.La sfarsit se adauga Creme Ole de ciocolata si se amesteca usor pana la omogenizare.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu,pentru cca 20 de minute.Dupa ce s-a copt,scoatem blatul din tava,il rasturnam pe un prosop usor umed,desprindem hartia de copt si rulam.Lasam la racit.

Crema:

Intr-un vas punem frisca lichida,laptele,Crema Ole de vanilie si mixam pana se intareste.Punem crema peste blatul rece,intindem cu o spatula si rulam.Dupa ce am rulat-o o invelim in folie de aluminiu si o dam la frigider pentru 1 ora.

Glazura:

Ciocolata impreuna cu untul si frisca lichida o topim pe baie de abur.Amestecam usor pana se topeste ciocolata.Lasam sa se raceasca putin,apoi glazuram rulada si o dam din nou la frigider(de data acesta neinvelita in folie de aluminiu).

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "Krem a la Krem"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (102)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada KREM A LA KREM

Postat de ela

Rulada KREM A LA KREM

Batem albusurile cu un blat de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam bine.Adaugam si galbenusurile,praful de crema si la final uleiul si omogenizam bine.Tapetam o tava mai mare cu hartie de...

Citeste continuarea

Rulada "Krem a la Krem"

Postat de miha

Rulada "Krem a la Krem"

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma tare si lucioasa, ca de bezea. Se freaca galbenusurile cu ulei, apoi se toarna...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Comentarii

la 08.03.2012, 17:45
prima servita la multi ani
la 08.03.2012, 17:47
Si eu vreau! Frumoasa prezentare!
la 08.03.2012, 17:51
tare-mi place !
la 08.03.2012, 18:27
frumoasa prezentare
la 08.03.2012, 18:37
Foarte frumoasa!

Vezi toate comentariile (102)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking