Rulada Paradis

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
26 Dec 2010 | 8483 vizualizari
Rulada Paradis

Ingrediente

  • 60 gr unt
  • 60 gr faina
  • 300 gr lapte
  • 4 oua
  • 200 gr branza moale
  • 50 gr parmezan
  • o mana masline
  • 150 gr mortadella(orice mezel e bun)
  • 50 gr cascaval taiat cubulete mici
  • marar,patrunjel sau ce verdeata vreti voi
  • ardei rosu cubulete mici
  • 50 gr smantana groasa

Mod de preparare

Facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,astfel:
topim untul la foc mic, adaugam toata faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase apoi adaugam laptele rece treptat si amestecam.
O lasam pe foc sa se lege bine,o dam la o parte si asteptam sa se raceasca.
Pana se raceste sosul facem crema de branza.
Mixam branza cu smantana,cubuletele de cascaval,verdeata,mortadella,ardeii,maslinele, pana se transforma in crema, o bagam la figider.
Separam albusurile de galbenusuri. Adaugam galbenusurile pe rand in sosul bechamel rece si mixam dupa ce am incorporat toate galbenusurile adaugam treptat albusul batut bat si amestecam de jos in sus pana se inglobeaza tot albusul,punem aluatul in tava de cuptor tapetata cu unt si hartie copt,pudram cu parmezanul ras aluatul si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru maxim 30 minute.
Dupa 30 minute o scoatem, o ungem(cat e calda cu crema )si o rulam,o punem in folie aluminiu si o dam la rece 2-3 ore...
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Paradis" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv pogacele cu jumari

Postat de RODIMUR

Aperitiv pogacele cu jumari

Se pune făina, amestecată cu sarea, în vasul pentru frământat și în mijlocul ei se face o adâncitură în care se adaugă: drojdia mărunțită, zahărul,...

Citeste continuarea

Clafoutis cu rosii cherry si busuioc

Postat de vio_dreams

Clafoutis cu rosii cherry si busuioc

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline asezam rosiile (ale mele au fost de la congelator). Batem ouale cu sarea si piperul.Adaugam faina treptat, pana se omogenizeaza.Adaugam laptele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.12.2010, 08:52
Delicioasa.
Craciun fericit!.................
la 26.12.2010, 09:01
si mai ai si violete de parma ,inflorite nu? delicios
la 26.12.2010, 09:09
super!!
la 26.12.2010, 10:50
ffff buna!
la 26.12.2010, 12:32
Delicioasa Sidy Sarbatori frumoase iti doresc

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking