Ingrediente
Aluatul portocaliu:
- 2 oua
- 2 linguri de ulei
- 1 lingura de smantana
- 2 linguri de faina
- 1/3 praf de copt
- 2 linguri de pasta de gogosari
- sare
Aluatul galben:
- 2 oua
- 2 linguri de ulei
- 1 lingura de smantana
- 2 linguri de faina
- 1/3 praf de copt
- 4 linguri de cas
Aluatul verde:
- 2 oua
- 2 linguri de ulei
- 1 lingura de smantana
- 2 linguri de faina
- 1/3 praf de copt
- 2 linguri de spanac fiert si tocat
- sare
Umplutura:
- 250g ricotta
- 150g crema de branza
- sare
- 1 lingurita de vegeta
Mod de preparare
Pregatim cele trei aluaturi in acelasi timp in trei boluri diferite.
Separam galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile le amestecam cu uleiul .smantana ,faina si praful de copt dupa care adaugam in fiecare bol ingredientul care va da culoare la fiecare blat.Amestecam apoi albusurile batute spuma .
Compozitiile obtinute le turnam fiecare in pungi de plastic la care le taiem coltul si le intindem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt ,alternand culorile.
Dam tava la cuptorul preincalzit ,la 180 de grade timp de 15-20 de minute.
Rasturnam blatul inca cald pe un prosop umed .il rulam si il lasam sa se raceasca.
Pana cand rulada se raceste preagtim umplutura.Amestecam ricotta cu crema de branza si comdimentam cu sare si vegeta .
Desfacem usor blatul racit intindem crema obtinuta si rulam la loc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|