Rulade mozaic

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
30 Mar 2011 | 10892 vizualizari
Rulade mozaic

Ingrediente

  • 500 g piept de curcan
  • 2-3 linguri mustar
  • 200 g branza telemea
  • 100 g cascaval
  • 80 g masline negre fara samburi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 fir carnati cabanos
  • 1 gogosar murat
  • 100 ml vin albulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de curcan se taie felii si se bate ca pentru snitele. Condimentam bine pieptul apoi il ungem cu mustar.

O bucata o umplem cu branza telemea rasa, felii de ardei rosu, masline si cabanos. Alta bucata o umplem cu cascaval ras, branza telemea si masline iar alta bucata cu cascaval , branza rasa si gogosar murat. Rulam pieptul cat mai strans si il legam cu ata alimentara sau il fixam cu scobitori,

Punem apoi bucatile de rulada intr-un vas termorezistent , le stropim cu putin ulei si le asezonam. Adaugam o cana cu apa si dam la cuptorul dinainte incalzit la 17o grade C sa se rumeneasca frumos ruladele. Din cand in cand le rotim sa prinda o culoare aramie pe toate partile si le udam cu sosul din tava.

Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina se evapora tot vinul, aproximativ 10 minute. Se scoate din cuptor si se lasa la racit pina a doua zi cand se scoate ata sau scobitorile si se feliaza ruladele, apoi se aseaza pe platou.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade mozaic" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinta rulata cu sunca si ceapa

Postat de mirela0911

Aperitiv placinta rulata cu sunca si ceapa

Aluatul: Se prepara maiaua din 100 ml lapte caldut, 1 lgt zahar si 2 lg faina. Se adauga drojdia, se amesteca, apoi se lasa la dospit. Faina se cerne, se presara sarea si se adauga uleiul. Dupa...

Citeste continuarea

Piept de pui imbracat in bacon

Postat de Dya

Piept de pui imbracat in bacon

Asezam feliile de bacon in scarita si presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras. Adaugam pieptul de pui si presaram cascavalul ramas. Infasuram peste acesta feliile de bacon si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2011, 08:29
mmmm ce bine arata si e bun bun
la 30.03.2011, 08:47
frumoooooos
la 30.03.2011, 08:47
la 30.03.2011, 08:58
delicioss
la 30.03.2011, 09:22
superb

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking