Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra

Postat de Valclaudia in Porc
26 Sep 2012 | 12799 vizualizari
Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra

incercati-le, sunt simplu de facut si tare gustoase!

Ingrediente

  • cateva felii de carne de porc (batute ca pentru snitzele)
  • acelasi numar de bucati de carnat
  • bucati de cascaval taiate dupa modelul cartofilor pai
  • mustar
  • sare, piper
  • 100 ml bere neagra

Mod de preparare

Am batut bucatile de carne intre folii, asa cum se pregatesc pentru snitzele. Am uns fiecare bucata de carne cu mustar, am asezat cate o bucata de carnat si una de cascaval, le-am condimentat iar apoi le-am rulat.

Rulourile se prind cu scobitori, se aseaza intr-un vas termorezistent, se toarna berea peste ele si neacoperite se introduc in cuptorul incins, la temperatura medie pentru o jumatate de ora.

In timpul gatitului,cascavalul se va topi si impreuna cu berea va da nastere unui sos... super!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada de porc

Postat de sufletista

Rulada de porc

Bucata de carne se sareaza si se lasa 2 ore la rece. Se  stropeste carnea cu ulei si se condimenteaza carnea cu condimente si se ruleaza cat mai strans. Se leaga cu ata si se lasa 24...

Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu carnati afumati

Postat de eumimi

Cartofi taranesti cu carnati afumati

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. Nu-i lasam pana cand se fierb prea tare si incep sa se rupa. Verificam cu o furculita si, daca intra usor, le stingem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2012, 20:42
oho.....
la 26.09.2012, 20:44
la 26.09.2012, 20:49
wow, ce ai facut tu acolo!!
la 26.09.2012, 20:57
apetisant!
la 26.09.2012, 21:10
Cum stau ele acolo îmbietor în sosul acela

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking