Rulouri de vitel cu praz si vinete

Postat de Oana in Vita
23 Oct 2010 | 4107 vizualizari
Rulouri de vitel cu praz si vinete

Ingrediente

  • 4 felii de carne de vitel
  • un fir gros de praz
  • 4 felii de vinete
  • 4 felii de sunca sau bacon
  • mustar
  • sare
  • piper
  • cascaval ras

Mod de preparare

Feliile de carne se bat bine cu ciocanul de snitele. Se sareaza si pipereaza si se ung cu mustar. Se lasa putin la rece. Intre timp se pregatesc legumele. Prazul se curata, se spala si se taie in batoane de aceeasi latime cu felia de carne. Se desfac batoanele in foi se oparesc in apa clocotita cu sare. Se scot intrun castron cu apa rece, apoi se scurg bine. Vanata se taie pe lungime, in felii subtiri, se sareaza si se lasa putin sa iasa zeama, apoi se scufunda si ele in apa clocotita cu sare.

Pe o folie de aluminiu se aseaza foi de praz suprapuse, apoi felia de carne de vitel, felia de vanata, se presara cascavalul si apoi se pune felia de sunca sau bacon. Se ruleaza cu grija si se infasoara strans in folia de aluminiu.

Rulourile se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt, in care se pune si o cana cu apa. Se coc la foc mediu 45-50 de minute.

Se servesc calde cu salata sau cu garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel cu praz si vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de papricas din carne de vitel cu galuste din faina

Postat de panacris

Reteta de papricas din carne de vitel cu galuste din faina

Iata cum se prepara Reteta de papricas din carne de vitel cu galuste din faina Ceafa se fasonează și taie cubulețe. Legumele se curăță și taie mărunt, apoi se pun la călit în...

Citeste continuarea

Reteta traditionala de gulas unguresc cu galuste

Postat de Pungasa_Rogue

Reteta traditionala de gulas unguresc cu galuste

Preparare Reteta traditionala de gulas unguresc cu galuste Ceapa se curata de foi, se spala si se taie grosier, dupa care se caleste in 50 ml ulei. Se adauga carnea taiata cubulete si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.10.2010, 22:53
ce bine arata
la 23.10.2010, 23:12
buna seara! un vin si 2 portii..ba nu..4))
la 23.10.2010, 23:51
Gata fetelor, poftiti! pun masa?
la 24.10.2010, 00:00
Da, da si eu prezenta! Uuuuuuuuu da bine mai arata!
la 24.10.2010, 09:18
Oana ai facut 5 bucati si voi sunteti 4 .Asa ca ai unul de rezerva ?.......viiiiiin ..... cu tacamurile mele , ca sa nu mai speli..... Foarte bune si frumoase !

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking