Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume Bonduelle

Postat de fr3ya20 in Porc
17 Feb 2014 | 2960 vizualizari
Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume Bonduelle

Foarte gustos,sanatos,satios .De 3XS.

Ingrediente

  • -3 fileuri de porc
  • -1/2 lingurita sare
  • -1/2 lingurita piper macinat
  • -1 lingurita cimbru
  • -1 ou
  • -2 linguri faina
  • -1/2 lingurita sare
  • -ulei pentru prajit
  • -2 linguri cascaval ras pentru salata
  • -1 bucata andiva
  • -3 linguri porumb bonduelle
  • - o mana masline
  • -1 lingura ulei de masline
  • - sare un praf
  • - zeama de la un sfert de lamaie

Mod de preparare

Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare,piper si cimbru.

Se face urmatorul amestec:se bate oul cu sare si se amesteca cu faina.se da fiecare bucata de carne prin acest amestec si apoi se ruleaza .fiecare rulou se prinde in cate o scobitoare si apoi se prajeste in ulei incins

Se scot rulourile pe o farfurie si se presara cascaval ras peste ele.

Taiem andiva si adaugam porumbul si maslinele.condimentam dupa gust cu sare ,ulei de masline si zeama de lamaie.

Rulourile se servesc alaturi de salata. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume Bonduelle" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de mazare cu gnocchi si carnati

Postat de merisor67

Mancare de mazare cu gnocchi si carnati

Se curata ceapa si se toaca solzisori, apoi se pune la calit in unt si ulei de masline, in vasul multicookerului, pe modul FRY, setat pentru un timp de 15 minute. Se curata radacina de...

Citeste continuarea

Piure de fasole boabe cu ragu de porc

Postat de simona72

Piure de fasole boabe cu ragu de porc

  Pentru piure: se spala fasolea in mai multe ape, se lasa peste noapte in castron cu apa sa se umfle fasolea. A doua zi, se scurge de apa, se pune apa curata peste fasole, 1 lingurita...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2014, 22:56
Arata tentant
la 17.02.2014, 23:59
la 18.02.2014, 07:04
arata tare bine
la 18.02.2014, 10:13
la 18.02.2014, 18:54
Arata bine!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking