Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume Bonduelle

Postat de fr3ya20 in Porc
17 Feb 2014 | 2960 vizualizari
Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume Bonduelle

Foarte gustos,sanatos,satios .De 3XS.

Ingrediente

  • -3 fileuri de porc
  • -1/2 lingurita sare
  • -1/2 lingurita piper macinat
  • -1 lingurita cimbru
  • -1 ou
  • -2 linguri faina
  • -1/2 lingurita sare
  • -ulei pentru prajit
  • -2 linguri cascaval ras pentru salata
  • -1 bucata andiva
  • -3 linguri porumb bonduelle
  • - o mana masline
  • -1 lingura ulei de masline
  • - sare un praf
  • - zeama de la un sfert de lamaie

Mod de preparare

Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare,piper si cimbru.

Se face urmatorul amestec:se bate oul cu sare si se amesteca cu faina.se da fiecare bucata de carne prin acest amestec si apoi se ruleaza .fiecare rulou se prinde in cate o scobitoare si apoi se prajeste in ulei incins

Se scot rulourile pe o farfurie si se presara cascaval ras peste ele.

Taiem andiva si adaugam porumbul si maslinele.condimentam dupa gust cu sare ,ulei de masline si zeama de lamaie.

Rulourile se servesc alaturi de salata. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume Bonduelle" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Carne de porc gatita la tuci

Postat de Constelatialeu

Carne de porc gatita la tuci

Pulpa de porc o taiem bucatele mai micute. Punem tuciul pe foc sa se incinga, adaugam uleiul, apoi bucatelele de carne, presaram un pic de sare, lasam focul foarte mic, adaugam o ceasca cu apa si...

Citeste continuarea

Papricaș de porc

Postat de CulinaryRainbow

Papricaș de porc

   Am ras morcovii, am tăiat ceapa julien și le-am pus în tigaie împreună cu 50 g de unt.    Am adăugat carnea tăiată felii și treptat, câte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2014, 22:56
Arata tentant
la 17.02.2014, 23:59
la 18.02.2014, 07:04
arata tare bine
la 18.02.2014, 10:13
la 18.02.2014, 18:54
Arata bine!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking