4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
eu mananc aceasta salata in zilele de post dar se poate servi ca si o masa normala la orice ora pentru ca este destul de usoara si o poti imbunatati chear cu un pic de maioneza dupa gust....sper sa placa!
Ingrediente
Mod de prepararePentru inceput vreau sa spun ca eu folosesc cartofi roz la acest tip de salata pentru ca prin fierbere nu se sfarama. Deci sa incepem cu inceputul. Cartofii ii spalam si ii punem la fiert intr-o oala. Separat se curata morcovul si se spala si se pune si el la fiert. Dupa ce s-au fiert cartofii se lasa la racit si apoi se curata de coaja si se taie cubulete si se aseaza intr-un vas. Morcovul si el dupa ce a fiert si s-a racit se taie si se aseaza peste cartofii taiati. Peste acestea se adauga ceapa spalata si taiata marunt, apoi gogosarii si maslinele verzi si negre. La final se adauga sarea si cele 2 linguri de mustar. Aici mereu am o problema pentru ca mie imi place mustarul acela bun si dulceag dar de fiecare data cand cumpar am ghinion si mustarul este un pic iute.....sigur tura viitoare am sa desfac capacul sa il gust chiar cu riscul sa fiu prinsa, asa poate voi nimeri si eu mustarul care imi place. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Salata colorata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Oana
Fasolea galbena si verde se curata si se taie pe jumatate, apoi se pune la fiert in apa cu sare, 15 minute, pana este fiarta al dente. Se scurge de apa si se clateste cu apa rece. Se lasa la scurs...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Muschiuletul file de porc se taie cubulete. Ridichile se feliaza. Boabele de porumb se clatesc cu apa rece si se scurg de excesul de lichid. Ciupercile se clatesc de asemenea cu...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|