Salata cu sunculita, mere si cascaval

Postat de Corina33 in Salate
7 Iul 2010 | 3591 vizualizari
Salata cu sunculita, mere si cascaval

Ingrediente

  • 2 salate lollo biondo
  • 200 g sunculita
  • 200 g cascaval sau branza gouda
  • 1 ceapa rosie
  • 2 mere dulci-acrisoare
  • suc de lamaie
  • 2 linguri otet din vin alb
  • 4 linguri ulei
  • sare,piper
  • 1 varf de cutit de zahar

Mod de preparare

Salata se spala bine, se lasa sa se scurga de apa, apoi se taie sau se rupe in bucati.

Sunca si cascavalul se taie cuburi.

Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori.

Se spala merele, eventual se curata, se taie in patru si se indeparteaza samburii, apoi se taie felii. Se stropesc cu suc de lamaie sa nu-si schimbe culoarea.

Se face un dressing amestecand otetul cu sarea,piperul si zaharul. Se adauga uleiul incet, amestecand bine.

Se amesteca toate ingredientele si dressingul. Deasupra se pot presara 2 linguri de miez de nuca tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu sunculita, mere si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de cruditati

Postat de Oana

Salata de cruditati

Legumele trebuie spalate bine de tot inainte. Poti sa le tai apoi cu un cutit sau poti sa le dai pe razatoare. Taie varza cat mai subtire si da pe razatoarea cu ochiuri mari morcovii si merele,...

Citeste continuarea

Salata de paste, cu hering afumat in ulei

Postat de RODIMUR

Salata de paste, cu hering afumat in ulei

Se fierb pastele în apă cu sare, conform recomandărilor de pe ambalaj. Când sunt gata fierte, se strecoară, se clătesc cu apă rece și se lasă în strecurătoare, ca să se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2010, 20:50
la 07.07.2010, 21:02
la 08.07.2010, 12:32
Julie, Silvioara, multumesc
la 09.07.2010, 21:46
Ce buna trebuie sa fie
la 09.07.2010, 22:12
A fost foarte buna, Laly.

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking