Salata cu ton

Postat de Dya in Salate
18 Apr 2011 | 81054 vizualizari
Salata cu ton

Pentru ca week-end-ul care tocmai a trecut, am sarbatorit Floriile, am pregatit ca aperitiv, printre altele si o salata cu ton. Va prezint astfel, o salata usoara, ce combina culoare si arome, satisfacand chiar si cele mai pretentioase gusturi. Atat cantitatea cat si ingredientele folosite sunt optionale si variaza in functie de gustul fiecaruia.

Ingrediente

  • ton in suc propriu (conserva)
  • porumb dulce
  • masline
  • oua fierte
  • salata verde
  • morcov
  • telina
  • pastarnac
  • ceapa verde
  • ceapa rosie
  • castraveti
  • ardei gras rosu si verde 
  • rosii
  • ridichi
  • un mar
  • sucul de la o lamaie
  • patrunjel
  • sare dupa gust
  • ulei de masline

Mod de preparare

Marul, morcovul, telina si pastarnacul le dam pe razatoare, iar celelalte legume le taiem in felii subtiri. Intr-un bol adaugam pe rand, cate un strat din fiecare ingredient, iar la final potrivim de sare, de ulei de masline si suc de lamaie, amestecand cu grija.

Se serveste rece.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata mediteraneana de ton

Postat de mihaelar63

Salata mediteraneana de ton

Rosiile se spala si se taie cubulete . Ceapa se curata si se taie marunt . Porumbul se scurge din lichidul in care s-a conservat si se limpezeste cu apa rece . Sarati...

Citeste continuarea

Cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca?

Postat de rocsi_1612

Cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca?

Cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca? Spalati legumele si le puneti la fiert in coaja. Eu am fiert cartofii cu morcovii si sfecla separat. Ouale le fierbeti tari. Dupa ce legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2011, 23:22
tare buna
la 18.04.2011, 23:32
multumesc draga Anca!
la 18.04.2011, 23:32
arata super bine
la 18.04.2011, 23:39
Multumesc scumpa Kamy!
la 18.04.2011, 23:48

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking