Salata cu varza de China

Postat de adnas54 in Salate
9 Mar 2010 | 12421 vizualizari
Salata cu varza de China

Ingrediente

  • 1 varza de China, mica
  • 1/2 piept de pui fiert
  • 100 gr cascaval
  • 150 gr. branza
  • 1 grepefruit
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 morcov
  • 1/2 castravete
  • coriandru
  • Sos vinaigrette:
  • 80 ml.ulei de masline
  • 10 ml. otet
  • 1 lingurita de mustar
  • sare, piper, zahar dupa gust

Mod de preparare

Se aleg cateva frunze de varza cu care se imbraca bolul de salata. Pieptul de pui si branza se taie cubulete. Parte cu frunze a salatei, cascavalul, morcovul, ardeiul rosu si ceapa se taie fideluta. Castravetele se taie pe jumatate, cu o lingurita se scoate partea cu seminte si apoi se taie in cubulete.

Grepfruitul se taie in felii, eliminandu-se pielita, ramanand numai pulpa. Se opresc cateva felii intregi pentru decor, iar celelate se taie cuburi si se amesteca cu restul ingredientelor.

Pentru sosul vinaugrette se anesteca toate ingredientele ca la o maioneza.  se adauga peste salata impreuna cu coriandru. In bolul in care am aranjat frunzele de varza de China, rasturnam salata. Se adauga si patrunjel tocat, dupa gust.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu varza de China" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de Naut (Reteta Video)

Postat de Ina75

Salata de Naut (Reteta Video)

Pregatim aragazul si o tigaie in care punem nautul. Amestecam si il lasam sa se incalzeasca bine, apoi inchidem aragazul. Taiem ceapa rosie solzisori si o desfacem in feliute. Taiem...

Citeste continuarea

Salata cu somon afumat

Postat de ela2015

Salata cu somon afumat

Legumele se spală foarte bine sub jet de apă rece, după care se șterg ușor cu un prosop absorbant.  Le curățăm și le tocăm după preferință. Se curăță cepele de foi, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.03.2010, 14:03
Ce frumos arata.
la 09.03.2010, 18:30
silvia, pupici...
la 10.03.2010, 23:14
Foarte, foarte buna!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking