Salata de cartofi cu peste afumat

Postat de medioto59 in Peste
25 Noi 2010 | 6684 vizualizari
Salata de cartofi cu peste afumat

Excelenta pentru zilele de post in care se mananca peste.

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 1-2 cepe(este de preferat ceapa rosie dar eu nu am avut)
  • 1 buc. macrou afumat
  • o mana cu masline
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • marar uscat
  • sare,piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja intr-un vas cu apa atata cat sa ii acopere.Adaugam in apa putina sare si lasam pana cand acestia sunt fierti(se incearca cu ajutorul unei furculite).Se scurge apa si se lasa sa se racoreasca catofii dupa care se curata de coaja si se taie cubulete mai mari(asa imi place mie).

Se pun intr-un vas  se presara marar uscat peste ei si se adauga pe rand maslinele, pestele afumat curatat de oase si rupt in bucati potrivite si mai apoi ceapa taiata pestisori.Condimentam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust.Asezonam cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de cartofi cu macrou afumat

Postat de panacris

Salata de cartofi cu macrou afumat

Morcovii se pun la fiert într-un vas cu apă rece și 1 lingură de sare, se lasă la fiert cca.15 minute după ce apa clocotește, apoi se strecoară și se trec sub un jet de apă rece....

Citeste continuarea

Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat

Postat de eumimi

Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat

Sfecla rosie o fierbem cu coaja pana cand intra usor furculita in ea. Separat fierbem cartofii si morcovii. Dam pe razatoarea cu ochiuri mari cartofii, morcovii si sfecla. Punem pe un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2010, 21:09
e postia mea?super buna
la 25.11.2010, 21:17
ma prezint la o portie
la 25.11.2010, 21:23
Nadina, te rog sa te servesti, am pentru toata lumea.................
la 25.11.2010, 21:24
am strigat catalogul si am vazut ca esti prezenta Corina.................
la 25.11.2010, 21:29

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking