Salata de curcan

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
1 Ian 2013 | 2788 vizualizari
Salata de curcan

Intial am vrut sa prepara salata Ancutai din curcan si ciuperci, in final a iesit o alta varianta delicioasa de salata!

Ingrediente

  • carne de curcan 300 g,
  • ciuperci champignon 300 g,
  • gogosari in otet,
  • morcovi in otet ,
  • telina in otet,
  • marar verde,
  • maioneza 1 pahar.

Mod de preparare

Carnea de curcan se taie bucatele, se adauga sosul de soia si praful de curry, se maseaza bine, apoi se lasa la rece cca. 30 de minute sau chiar peste noapte. Ciupercile se curata si se fierb in apa cu putina  sare cca. 15 minute.

Gogosarii, morcovii si telina se trec prin robot, impreuna cu carnea si ciupercile. Se adauga maioneza si mararul tocat marunt, amestecandu-se usor, pana se inglobeaza toate ingredientele, apoi se aseaza la rece cca. 30 de minute, inainte de servire.


Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Piept de curcan la gratar servit cu legume la cuptor si salata de rosii

Postat de mirela0911

Piept de curcan la gratar servit cu legume la cuptor si salata de rosii

Pentru inceput se pregateste carnea. Se taie pieptul de curcan in 4-5 felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper, oregano si sucul de lamaie. Se amesteca bine si se lasa deoparte pana se...

Citeste continuarea

Pulpe de curcan cu smochine, la cuptor

Postat de mirela0911

Pulpe de curcan cu smochine, la cuptor

Se taie pulpa in doua, se spala si se lasa sa se scurga de apa. Se sterg bucatile de carne cu servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de apa. Se amesteca uleiul cu condimentele apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.01.2013, 15:47
la 01.01.2013, 15:55
Acrisoara ,exact ce trebuie !
la 01.01.2013, 16:07
Buni, foarte racoroasa
la 01.01.2013, 16:08
arata tare fain
la 01.01.2013, 16:55
tare buna

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking