Salata de pleurotus cu maioneza si marar

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
17 Oct 2014 | 9733 vizualizari
Salata de pleurotus cu maioneza si marar

Ingrediente

  • cca 300 gr.ciuperci pleurotus
  • 1 legatura de marar verde (congelat am avut eu)
  • maioneza de casa dintr-un galbenus crud+1 galbenus fier+150 ml ulei+2 lingurite de mustar
  • sare si piper alb dupa gust
  • 1 albus fiert

Mod de preparare

Ciupercile pleurotus se spala, se taie bucati si se fierb pentru 15 minute in apa cu sare.

Intre timp preparam maioneza din: un galbenus crud+1 galbenus fier+150 ml ulei+2 lingurite de mustar.

Lasam ciupercile la scurs, apoi la racit, adaugam mararul verde si le maruntim la robot impreuna cu albusul fiert.

Adaugam maioneza,potrivim de sare si piper, apoi servim cu roaii proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pleurotus cu maioneza si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada din carne tocata cu spanac

Postat de Geanina87

Rulada din carne tocata cu spanac

Fierbem spanacul in apa cu sare,apoi il punem la scurs.Morcovii curatati si spalati ii punem intr-o alta cratita la fiert.Tocam ceapa marunt si o prajim in putin ulei de masline dupa care adaugam...

Citeste continuarea

Aperitiv timbale de fasole si spuma de sunca

Postat de anuta

Aperitiv timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este nevoie se sareaza si pipereaza, dupa gust. Se fierbe fasolea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2014, 20:39
uite ca am mai invatat la ce sa folosesc pleurotus, ca eu doar la ciorba falsa de burta le pun )
la 17.10.2014, 20:40
la 17.10.2014, 20:50
Ce bună e
la 17.10.2014, 20:55
Asta-i buna rau!
la 17.10.2014, 21:04

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking