Salata ''Gabi''

Postat de Constelatialeu in Conserve
23 Ian 2013 | 3921 vizualizari
Salata ''Gabi''

Am numit-o asa dupa cel de la care am luat reteta,un bun prieten de familie.E osalata de iarna,asortata si foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 2 kg conopida
  • 2 kg goosar
  • 2 kg ardei gras rosu
  • 2 kg morcov
  • 2 telini cu frunze
  • 1/2 l otet
  • 300 g sare
  • 600 g zahar
  • optional boabe de mustar

Mod de preparare

Conopida se rupe buchetele mici,gogosarul,ardeiul se taie julien,morcovul si telina de dau pe razatoarea mare,iar frunzele se taie marunt.

Otetul cu sarea si zaharul se dau in clocot si se lasa sa se racesca.cand s-a racit se toarna peste amestecul de legume si se lasa pana a doua zi,amestecand din cand in cand,sa fie patrunse toate legumele.Optional putem adauga si bobite de mustar.A doua zi se aseaza in borcanele de 400 se toarna lichidul peste ele si se strange bine capacul,se pun in camara sau in locul unde depozitati preparatele pt.iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ''Gabi''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente

Postat de Sim0naWorld

Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente

Branzeturile le-am taiat cubulete de cca 1,5 -2 cm si le-am asezat intr-un borcat curat.  Ustroiul si ardeiul le-am taiat rondele, condimentele le-am amestecat si le-am pus printre...

Citeste continuarea

Gogoșari în sos aromat

Postat de panacris

Gogoșari în sos aromat

Gogoșarii se spală, se taie în două, se curăță de semințe și nervuri, apoise taie în fâșii de cca. 1 cm. Eu recunosc, m-am folosit de robotul din dotare :D....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2013, 13:16
Buuun!
la 23.01.2013, 13:21
hopa deci neaparat trebuie sa o fc k doar na poarta si numele meu
la 23.01.2013, 13:46
eu am crezut c-ai numit-o dupa mine ))
la 23.01.2013, 13:46
gagy_gabyta.Cu siguranta ,daca-ti poarta numele...
la 23.01.2013, 13:54

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking