Salata ''Gabi''

Postat de Constelatialeu in Conserve
23 Ian 2013 | 3912 vizualizari
Salata ''Gabi''

Am numit-o asa dupa cel de la care am luat reteta,un bun prieten de familie.E osalata de iarna,asortata si foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 2 kg conopida
  • 2 kg goosar
  • 2 kg ardei gras rosu
  • 2 kg morcov
  • 2 telini cu frunze
  • 1/2 l otet
  • 300 g sare
  • 600 g zahar
  • optional boabe de mustar

Mod de preparare

Conopida se rupe buchetele mici,gogosarul,ardeiul se taie julien,morcovul si telina de dau pe razatoarea mare,iar frunzele se taie marunt.

Otetul cu sarea si zaharul se dau in clocot si se lasa sa se racesca.cand s-a racit se toarna peste amestecul de legume si se lasa pana a doua zi,amestecand din cand in cand,sa fie patrunse toate legumele.Optional putem adauga si bobite de mustar.A doua zi se aseaza in borcanele de 400 se toarna lichidul peste ele si se strange bine capacul,se pun in camara sau in locul unde depozitati preparatele pt.iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ''Gabi''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei la borcan pentru iarna

Postat de merisor67

Dovlecei la borcan pentru iarna

Curățăm dovleceii de coajă și semințe și îi tocăm în cuburi. Punem un vas cu apă pe foc, iar când incepe să fiarbă, adăugăm o lingură de sare și amestecăm...

Citeste continuarea

Jeleu (peltea) de mere

Postat de sufletista

Jeleu (peltea) de mere

Merele le spalam si le curatam de coaja si le dam prin razatoare, le calim cu zahar si scortisora sa avem pentru iarna. Cotoarele si cojile nu le aruncam pentru ca le folosim la jeleu, eu am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2013, 13:16
Buuun!
la 23.01.2013, 13:21
hopa deci neaparat trebuie sa o fc k doar na poarta si numele meu
la 23.01.2013, 13:46
eu am crezut c-ai numit-o dupa mine ))
la 23.01.2013, 13:46
gagy_gabyta.Cu siguranta ,daca-ti poarta numele...
la 23.01.2013, 13:54

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking