Salata John

Postat de nico15 in Salate
8 Noi 2010 | 3869 vizualizari
Salata John

Ingrediente

  • 2 verzi mici
  • 2 cutii de fasole rosie
  • 2-3 castraveti
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2-3 cutii de peste in ulei(macrou afumat si ton)
  • ulei,
  • otet,
  • sare, piper
  • Se poate adauga si un dressing Knorr Mediteraneean

Mod de preparare

Se taie conservele de peste si se scurg de ulei, se taie cutiile de fasole rosie si se scurg de zeama in care au stat boabele se spala foarte bine.

Se toaca varza, se curata castravetii de coaja si se taie rondele, se spala, curata si se taie ceapa verde. Se trce la amestecarea ingredientelor, ultimele se pun boabele de fasole sa nu se sparga si pestele.

Se asezoneaza cu ulei si otet precum sis are si piper dupa gust si un pliculet Knorr mediteranean.

O reteta simpla si usor de pregatit, pentru noi la serviciu este mancarea ideala.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata John" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata Floare din cartofi, cu ardei copti si masline

Postat de RODIMUR

Salata Floare din cartofi, cu ardei copti si masline

Ardeii capia se scot de cu seară de la congelator și se pun într-o strecurătoare, pentru ca decongelându-se, să lase toată zeama. Cartofii se spală și se pun în apă...

Citeste continuarea

Salata de sfecla rosie cu maioneza de post

Postat de andaoana

Salata de sfecla rosie cu maioneza de post

In primul rand, spalam bine sfecla rosie si o punem la fiert, intreaga, fara a o curata de coaja, in multa apa. O lasam sa fiarba, pana cand intra bine o scobitoare in ea. Scurgem apa si o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2010, 21:57
arata bine si cred ca e si gustoasa pentru ca ai pus peste bine si celelalte ingrediente dau fason
la 09.11.2010, 21:59
Intradevar f. buna
la 13.11.2010, 23:57
Interesanta reteta

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking