Salata John

Postat de nico15 in Salate
8 Noi 2010 | 3869 vizualizari
Salata John

Ingrediente

  • 2 verzi mici
  • 2 cutii de fasole rosie
  • 2-3 castraveti
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2-3 cutii de peste in ulei(macrou afumat si ton)
  • ulei,
  • otet,
  • sare, piper
  • Se poate adauga si un dressing Knorr Mediteraneean

Mod de preparare

Se taie conservele de peste si se scurg de ulei, se taie cutiile de fasole rosie si se scurg de zeama in care au stat boabele se spala foarte bine.

Se toaca varza, se curata castravetii de coaja si se taie rondele, se spala, curata si se taie ceapa verde. Se trce la amestecarea ingredientelor, ultimele se pun boabele de fasole sa nu se sparga si pestele.

Se asezoneaza cu ulei si otet precum sis are si piper dupa gust si un pliculet Knorr mediteranean.

O reteta simpla si usor de pregatit, pentru noi la serviciu este mancarea ideala.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata John" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de legume cu maioneza

Postat de MotanLaOale

Salata de legume cu maioneza

Cartofii se fierb in coaja. Cand sunt fierti, se curata, se lasa la racit si se toaca cubulete mici. Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se fierb in apa cu putina sare....

Citeste continuarea

Salata cu ansoa, naut si rucola

Postat de mihaelar63

Salata cu ansoa, naut si rucola

Rucola se spala si se scurge de excesul de apa . Legumele se spala . Rosiile si maslinele se taie in doua . Prazul se taie marunt impreuna cu ardeiul rosu . Se scurge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2010, 21:57
arata bine si cred ca e si gustoasa pentru ca ai pus peste bine si celelalte ingrediente dau fason
la 09.11.2010, 21:59
Intradevar f. buna
la 13.11.2010, 23:57
Interesanta reteta

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking