Salata Rustica si Ciuperci la gratar

Postat de nico15 in Salate
7 Noi 2010 | 4902 vizualizari
Salata Rustica si Ciuperci la gratar

Ingrediente

  • 1/2 salata verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei portocaliu
  • 2-3 castraveti
  • 1 morcov
  • 1 andiva
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 rosii cherry
  • 150 gr de sunca de curcan
  • 4-6 ciuperci
  • 200 gr de unt(100 gr pt calit sunca.100 gr pt ciuperci)
  • 100 gr de parmezan
  • 2-3 fire de usturoi verde

Dressing:

  • ulei de masline,
  • sare, piper,
  • o lamaie,
  • 1 borcan mic de iaurt degresat si 2 linguri de mustar iute,
  • 20 gr de ghimbir,
  • Knorr Delikat Tzatziki.

Mod de preparare

Sunca de curcan se taie fasiute subtiri si se pune la calit in tigaia, in care am pus unt in prealabil, se lasa pana prinde un pic de culoare dupa care se scoate si se pune pe hartie absorbanta. Legumele se spala si se taie, salata cu andiva in fasii potrivite,ardeii cubulete, castraveti in rondele, morcovul se da pe razatoarea fina, la fel ca si ghimbirul care se va pune in dressing se taie si ceapa verde, dupa care se adauga si sunca se sareaza si se trece la punerea dressingului se amesteca din nou si se da un pic la rece.

Separat curatam ciupercile si le punem pe grill, se pun decat palariile, interiorul palariei se va umple cu unt, usturoi verde taiat marunt, cu parmezan se va condimenta cu piper si se va lasa 10-15 minute, dupa care se scot si se trece la montarea pe farfurie, pentru design se poate desena cu ketch-up-ul pe salata si pe farfurie. Se orneaza de asemenea cu ½ de rosie cherry pe salata la fel ca in fotografii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Rustica si Ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de vinete cu ardei iute si usturoi

Postat de Constelatialeu

Salata de vinete cu ardei iute si usturoi

Am taiat vinetele rondele le-am presarat cu sare si le-am lasat asa cca 10 minute. Apoi le-am sters cu un servet, am pus in functiune dry-cooker-ul si le-am fript pe o parte si pe alta .Am...

Citeste continuarea

Salata de conopida

Postat de mihaelar63

Salata de conopida

 Conopida se spala si se desface buchetele. Fierbeti conopida 10 minute in apa cu bicarbonat. Folosirea bicarbonatului va ajuta la o mai buna digestie. Lasati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2010, 21:50
la 08.11.2010, 12:03
Frumos arata

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking