Salata Spring Time

Postat de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri
24 Iun 2009 | 8180 vizualizari
Salata Spring Time

Se serveste cu lamaie stoarsa si se mai poate servi cu ciuperci fripte.

Ingrediente

  • 2 mere
  • 2 morcovi mari
  • 1 pastarnac
  • ½ telina
  • 5 fire de ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 castravete verde
  • 200 g varza alba
  • sarepiper
  • sos de maioneza cu usturoi
  • usturoi praf daca e nevoie
  • patrunjel verde
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Telina, pastarnacul, varza si cu 1 morcov le punem in robotul de bucatarie si le tocam foarte fin folosind lama de la robot. Un morcov il razuim cu razuitoarea mare de la robot, impreuna cu merele si cu castravetele.Ceapa o tocam marunt. Punem toate legumele intr-o strecuratoare si le presam bine cu lingura sa se scurga toata zeama.

Asezonam cu sare, piper si punem sosul de maioneza. Amestecam bine si punem salata pe un platou. Il decoram cu morcovi, castraveti, ardei, verdeata si lamaie. Se acopera platoul cu folie transparenta alimentara si se baga la frigider pana a 2-a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Spring Time" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Omleta la cuptor, cu parmezan si bacon

Postat de rocsi_1612

Omleta la cuptor, cu parmezan si bacon

Ouale, le punem intr-un bol si le batem spuma cu un tel, apoi incorporam smantana si batem in continuare. Adaugam sare, piper, rozmarinul si fulgii de parmezan. Ceapa verde o curatam, o taiem...

Citeste continuarea

Pizzete de vinete cu rosioare

Postat de Dya

Pizzete de vinete cu rosioare

Spalam vinetele, le feliem si le presaram cu sare dupa gust. Le coacem pe tava de aragaz cat sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Trecem cascavalul prin razatoare. Asezam pe fiecare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2009, 14:58
Astazi vad ca ai lucrat la introdus date !!!
la 24.06.2009, 16:40
Wow, ce frumos e ornata!! super! cred ca e tare buna!
la 24.06.2009, 17:07
la 25.06.2009, 02:06
Este cea mai buna salata
la 07.03.2010, 21:33
cred ca e grozava

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking