Salata Spring Time

Postat de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri
24 Iun 2009 | 8195 vizualizari
Salata Spring Time

Se serveste cu lamaie stoarsa si se mai poate servi cu ciuperci fripte.

Ingrediente

  • 2 mere
  • 2 morcovi mari
  • 1 pastarnac
  • ½ telina
  • 5 fire de ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 castravete verde
  • 200 g varza alba
  • sarepiper
  • sos de maioneza cu usturoi
  • usturoi praf daca e nevoie
  • patrunjel verde
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Telina, pastarnacul, varza si cu 1 morcov le punem in robotul de bucatarie si le tocam foarte fin folosind lama de la robot. Un morcov il razuim cu razuitoarea mare de la robot, impreuna cu merele si cu castravetele.Ceapa o tocam marunt. Punem toate legumele intr-o strecuratoare si le presam bine cu lingura sa se scurga toata zeama.

Asezonam cu sare, piper si punem sosul de maioneza. Amestecam bine si punem salata pe un platou. Il decoram cu morcovi, castraveti, ardei, verdeata si lamaie. Se acopera platoul cu folie transparenta alimentara si se baga la frigider pana a 2-a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Spring Time" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Saratele cu cascaval

Postat de GeorgianaGrigorescu

Saratele cu cascaval

Framantam margarina cu faina, adaugand pe rand apa minerala, ouale,cascavalul si faina.Adaugam faina pana obtinem o coca mai tare,Introducem la rece pentru o ora. Intindem aluatul pe o...

Citeste continuarea

Oua rosii, vopsite in coji de ceapa

Postat de licurici_lra

Oua rosii, vopsite in coji de ceapa

Ouale se spala bine si se lasa la uscat. Cojile de ceapa se spala, apoi se pun intr-o cratita cu apa (se opresc cateva, pentru a fi puse deasupra oualelor) si se firb 20 min, apoi se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2009, 14:58
Astazi vad ca ai lucrat la introdus date !!!
la 24.06.2009, 16:40
Wow, ce frumos e ornata!! super! cred ca e tare buna!
la 24.06.2009, 17:07
la 25.06.2009, 02:06
Este cea mai buna salata
la 07.03.2010, 21:33
cred ca e grozava

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking