Salata de creier
Postat de katty
Punem creierul in apa rece si il tinem aproximativ 1 ora pentru a indeparta sangele. Punem o craticioara cu 1 l de apa la foc. Cand incepe sa fiarba adaugam putina sare, otetul si creierul...
Citeste continuareaPostat de katty
Punem creierul in apa rece si il tinem aproximativ 1 ora pentru a indeparta sangele. Punem o craticioara cu 1 l de apa la foc. Cand incepe sa fiarba adaugam putina sare, otetul si creierul...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Conopida se pune la fiert in apa cu sare si bicarbonat de sodiu . Rolul bicarbonatului este sa elimine efectele nedorite ale conopidei asupra digestiei . Intr-un cuvant nu va veti balona...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Ceapa se taie marunt . Ardeiul rosu si cel galben se spala , se curata si se taie cubulete. Conserva de ton se rastoarna intr-un bol . Deasupra tonului se aduga...
Citeste continuareaPostat de Bunica
Ciupercile se scot din borcan se pun intr-o stecuratoare si se trec pe sub un jet de apa rece. Tocam in cuburi mici ciupercile si castravetii. Curatam usturoiul si-l zdrobim. Porumbul scos...
Citeste continuareaPostat de ancutsa
Fierbi ouăle pentru 4 minute, să nu fie nici zemoase, nici fierte tari, ci mediu. Le răcești sub jet de apă rece (apa de la fiert eu o pun la plante, după ce s-a răcit) și le...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Rosiile se spala si se taie cuburi . Ardeiul se spala se curata de seminte si se taie marunt dupa dorinat . Ceapa verde se taie rondele . Ceapa se amesteca cu...
Citeste continuareaPostat de katty
Dezghetam vinetele si le scurgem bine. Daca avem vinete proaspete le coacem, le scoatem miezul si le scurgem bine. Pe un fund de lemn punem vinetele scurse si cu un cutit de lemn sau...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Cartofii se pun la fiert cu coaja in apa cu sare. Cand sunt fierti, se trec prin apa rece, se curata si se taie bucati partate. Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeii se lasa la...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Salata se spală sub jet de apă, foaie cu foaie, se zvântă și se taie fâșii. Se spală roșiile cherry și se înjumătățesc, sau se feliază fiecare în patru....
Citeste continuareaPostat de sufletista
Legumele dupa ce le-am copt, le curatam de coaja,le lasam sa se scurga bine de lichid. Eu am folosit legumele care le-am congelat in toamna,le-am lasat la dezghetat de cu seara intr-o...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|