Saramura de caras

Postat de Constelatialeu in Crap / Caras
14 Ian 2013 | 6787 vizualizari
Saramura de caras

El pestele,carasul ,in cazul nostru,ori se cumpara,ori se prinde.De cumparat e simplu,trebuie sa ai doar bani,de prins ,e aici e problema,trebuie sa ai in casa una bucata pescar,care iti insira toate sculele de pescuit,cand iti e lumea mai draga,care are rabdare si care mai si prinde peste.Eu am asa ceva,iar pestele prins direct din balta-i mai bun.

Ingrediente

  • 5-10 carasi ( dupa cat e familionul de mare)
  • un disc
  • sare
  • apa
  • ardei iute
  • si pofta de mancare

Mod de preparare

Se prinde carasul,se curata bine,atentie sa scoateti osul acela de la  imbinarea trunchului cu capul,pentru ca este amar.Se sareaza se incinge discul se pun la fript.Dupa ce s-au fript se toarna apa rece peste ei se taie ardei iute si se mananca cu mamaliga.

Sa aveti pofta  si fir intins pescarilor !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de caras" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa cu creveti si mazare verde la slow cooker Crock Pot

Postat de mihaelar63

Supa cu creveti si mazare verde la slow cooker Crock Pot

Ceapa, usturoiul si gogosarul se taie marunt si se soteaza in uleiul de masline amestecat cu unt. Tot acum puneti la sotat carnatul chorizo taiat rondele. Crevetii si mazarea...

Citeste continuarea

Saramura de crap / caras

Postat de Mokuska

Saramura de crap / caras

Rosiile, ardeii le prajim pe gratar. Intre timp curatam ardeii iuti de seminte si ii tocam marunt, zdrobim usturoiul, tocam verdeata, adaugam sare piper si intr-un mojar (pistil) le zdrobim....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2013, 14:32
Eu ziceam să-l feresc de mămăligă, că nu-mi ajung zece peşti, mămăliga deschide pofta de saramură
Dar nu contează ce zic eu, că am venit doar să văd dacă l-ai pregătit cum trebuie, aşa, că eu mă pricep, sunt cel mai bun nebucătar de aici)
la 14.01.2013, 14:36
No din asta nu vreau
la 14.01.2013, 14:44
la 14.01.2013, 14:44
la 14.01.2013, 14:46
super...

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking