Saramura de crap

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
5 Aug 2012 | 3842 vizualizari
Saramura de crap

Ingrediente

  • 1, 5 kg crap
  • 0,5 kg sare mare
  • 3 cepe verzi
  • 3 usturoi verde
  • 2 ardei copti rosii
  • 3 rosii coapte
  • 2 ardei iuti
  • patrunjel verd
  • 1 lingura boabe piper
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml otet de pe tarhon

Mod de preparare

  1. Crapul curatat ,, spalat si portionat se prajeste pe  pat de sare pe plita incinsa .
  2. In 2 l apa  fierbinte sep un taiati   cuburi ardeii, ardeii iuti  si rosiile coapte care au  fost curatati de pelite , boabe de piper , otet de pe tarhon si  foaia de dafin .
  3. Se lasa sa clocoteasca 2-3 minute si se  adauga ceapa verde si usturoiul taiate rondele .
  4.  Crapul se pune intr-un vas incapator si se toarna deasupra   zeama cu legume .
  5.  Serviti saramura calda  cu verdeata deasupra si mamaliguta fierbinte .
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Saramura de peste cu legume coapte

Postat de Constelatialeu

Saramura de peste cu legume coapte

Mai intai se pregateste gratarul, cand lemnele au ars si s-au transformat intr-un jar incandescent, se asaza o tava gaurita sau o tabla. Se lasa sa se incinga, apoi se asaza o folie de aluminiu se...

Citeste continuarea

Saramura de crap a la Sulina

Postat de Ksenya

Saramura de crap a la Sulina

  Crapul se spala, se curata de solzi, se fileteaza, se scot oasele cu ajutorul unei pensete, se sareaza si se adauga piper si o lingura de votca, se lasa la marinat de cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.08.2012, 23:15
bunaciune de bunaciune.
la 05.08.2012, 23:15
Arata senzational Mihaela!
la 05.08.2012, 23:15
bun bun
la 05.08.2012, 23:21
mni mni...
la 06.08.2012, 05:14
ne trimiti si noua! sotul meu e innebunit dupa saramura dar eu cu pestele sunt ”certata” asa ca bunatati dinastea mai rar...in functie de invitatiile la prieteni

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking