Saramura de crap / caras

Postat de Mokuska in Crap / Caras
9 Iun 2014 | 10719 vizualizari
Saramura de crap / caras

Ingrediente

  • 1 kg crap bucati
  • 2 carasi (mai maricei, 200-300g)
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia
  • 2 ardei iuti verzi
  • 2 ardei iuti rosu
  • o capatana de usturoi uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura leustean
  • 600 -700 ml apa
  • 5 linguri otet 9 grade (dupa gust)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile, ardeii le prajim pe gratar. Intre timp curatam ardeii iuti de seminte si ii tocam marunt, zdrobim usturoiul, tocam verdeata, adaugam sare piper si intr-un mojar (pistil) le zdrobim. Rosiile si ardeii copti le curatam de pielita si de seminte (ardeii) le tocam foarte marunt si le amestecam cu pasta din mojar. Apa se da in clocot si se varsa peste pasta de legume, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si otet. Se lasa la macerat pana prajim pestele.

Pestele se sareaza si se pune la prajit pe gratar (sau pe aragaz pe o plita).

Pestele copt se aseaza in zeama de saramura, se lasa 5-7 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap / caras" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saramura de peste

Postat de Dya

Saramura de peste

Curatam pestele, il feliem daca este necesar, il trecem prin faina si il prajim pana devine auriu. Separat taiem legumele in cuburi mici si le punem la fiert (cam 2-3 l de apa). Condimentam cu...

Citeste continuarea

Saramura de peste

Postat de mihaelar63

Saramura de peste

Pestele se curata , se spala , se sareaza si se portioneaza bucati . Bucatile mai groase se incresteaza pentru a se praji mai usor . Legumele se curata si se spala . Ardeiul , rosiile si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2014, 17:59
Imi place pestele in saramura!
la 09.06.2014, 18:04
bun bun
la 09.06.2014, 18:04
a fost dementiaaaal
la 09.06.2014, 18:06
Foarte buna!!
la 09.06.2014, 18:59
Ce bine arata !

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking